Gereedschap speelset (21 dlg)

In deze oranje kunststof opbergkoffer met handvaten zit allerlei gereedschap voor kleine klussers, zoals een boor, zaag en tang. Ook bouten, moeren en kruissleutel ontbreken niet. De helm zal zeker een favoriet zijn en zorgt ervoor dat de rol van klusser nog duidelijker uit de verf komt. De afgeronde hoeken en het fijne materiaal maken dit veilig speelgoed, goed voor eindeloos vermaak. De belangrijkste voordelen van het artikel ? Kinderen kunnen fijn meedoen, wanneer er geklust wordt ? Stevig en veilig materiaal met een 'echte' uitstraling ? De stoere veiligheidshelm geeft een echt klussersgevoel ? Alle spullen zijn handig op te bergen en mee te nemen in de koffer Wat zit er in de verpakking? ? Tool playset case van oranje kunststof, 21 onderdelen ? Opbergkoffer, veiligheidshelm, boormachine ? Zaag, hamer, tang ? Plankjes met gaten, bouten, moeren en kruissleutel Tips & Tricks Eddy Toys verkoopt voor kleine klussers ook een boor, zaag, hamer of cirkelzaag, die licht en/of geluid geven met behulp van batterijen.
Niet op voorraad
SKU
8711252489315
€ 19,99
In deze oranje kunststof opbergkoffer met handvaten zit allerlei gereedschap voor kleine klussers, zoals een boor, zaag en tang. Ook bouten, moeren en kruissleutel ontbreken niet. De helm zal zeker een favoriet zijn en zorgt ervoor dat de rol van klusser nog duidelijker uit de verf komt. De afgeronde hoeken en het fijne materiaal maken dit veilig speelgoed, goed voor eindeloos vermaak.

De belangrijkste voordelen van het artikel
? Kinderen kunnen fijn meedoen, wanneer er geklust wordt
? Stevig en veilig materiaal met een 'echte' uitstraling
? De stoere veiligheidshelm geeft een echt klussersgevoel
? Alle spullen zijn handig op te bergen en mee te nemen in de koffer

Wat zit er in de verpakking?
? Tool playset case van oranje kunststof, 21 onderdelen
? Opbergkoffer, veiligheidshelm, boormachine
? Zaag, hamer, tang
? Plankjes met gaten, bouten, moeren en kruissleutel

Tips & Tricks
Eddy Toys verkoopt voor kleine klussers ook een boor, zaag, hamer of cirkelzaag, die licht en/of geluid geven met behulp van batterijen.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8711252489315
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen