Bruder

Bruder

Bij Bruder staat het kind centraal. Volgens dit principe ontwikkelt Bruder een serie aan modelspeelgoed waar kinderen naar hartenlust mee kunnen spelen en experimenteren. Met een ruim assortiment aan onder andere kraanwagens, vrachtwagens en brandweerauto's is er voor iedere interesse een passend stuk speelgoed te vinden. Bij het merk Bruder hebben ze specifieke onderwerpen binnen hun assortiment.

Bouwvoertuigen

Bruder bouwvoetuigen zoals Caterpillar kranen en shovels. Bruder maakt levensechte voertuigen voor de wegenbouw. Zowel voor het kleine onderhoud van fietspaden met de mooie combinatie Land Rover met aanhanger en minigraver tot de enorme combinatie van Bruder vrachtauto met shovel.

Hulpvoertuigen

In deze Bruder serie vind je alle voertuigen van de verschillende hulpdiensten, zoals politie en brandweer! De serie is uitgevoerd op schaal 1:16

Bedrijfswagens

Bruder Bedrijfswagens voor groot speelplezier. Bruder maakt diverse bedrijfswagens zoals; vrachtwagens, busjes en heftrucks. De zogenaamde onderwagen (onderstel) is vaak gebaseerd op MAN TGS, de Scania R-serie en de kleinere busjes zijn gebaseerd op de Mercedes Benz.

Vrije tijds wagens

In deze Bruder serie vind je alles binnen het thema "sport en vrije tijd", zoals paardensport en wintersport! De serie is uitgevoerd op schaal 1:16

Landbouw

Landbouwvoertuigen en machines om meer te combineren met Bruder speelgoed. Bruder maakt diverse gespecialiseerde landbouw machines om de Bruder boerderij compleet te maken. De machines van Bruder in dit overzicht zijn divers, zowel speciale akkerbouw speelgoed machines als diverse hulpstukken.

Bosbouw

Bruder trekkers en machines voor de bosbouw. Deze Bruder trekkers, vrachtwagens en aanhangers zijn allemaal gericht op de bosbouw. Met zware machines worden bomen die groot genoeg zijn het bos uitgesleept en naar de zaagfabriek gebracht. Dit transport gebeurt onder andere met de mooie Bruder vrachtwagen die je hieronder ziet.

Roadmax

De Bruder Roadmax lijn is special ontworpen voor de kinderen vanaf circa 2 jaar. Door de robuste bouw is elk voertuig erg stevig. De verschillende beweegbare onderdelen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk met een kinderhand te bewegen zijn. Door de felle kleuren worden de kinderen als het ware aangetrokken tot het speelgoed. Ook heeft elk voertuig dezelfde kleuren combinaties waardoor duidelijk te zien is dat deze voertuigen bij elkaar horen en daardoor ook goed bij elkaar passen. De wielen zijn gemaakt van zacht rubber waardoor ze weinig kunnen beschadigen. Kortom uitstekend speelgoed voor binnen en buiten.

Bworld

Bworld is de nieuwste productlijn van Bruder. Deze serie van Bruder speelgoed producten maken de fantasiewereld van de kinderen nog completer. Eerst had Bruder alleen de traditionele tractoren en machines. Nu zijn er loodsen, stallen, werktuigbergingen, poppetjes en toebehoren. Neem een kijkje in de miniatuur wereld van Bruder en het fantasiespel komt tot leven.

Producten 1-16 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren