Baby & Peuter

baby en peuterspeelgoed

Voor het leukste baby en peuterspeelgoed ga je natuurlijk naar A12toys. Er is toch niks leukers dan het zien van je baby of peuter vrolijk aan het spelen met zijn of haar speelgoed. Wij hebben een ruim assortiment aan speelgoed dat geschikt is voor de allerkleinste.

Producten 1-16 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speelgoed voor de allerkleinste

Ook de allerkleinste verdienen het beste speelgoed. Op deze jonge leeftijd komen ze voor het eerst in aanraking met verschillende diertjes, vormen, kleurtjes en geluiden. Je staat versteld hoe goed ze na een enige tijd al bepaalde dingen herkennen. Baby en peuterspeelgoed is vaak niet voor niets voorzien van felle kleuren en geluidjes. Natuurlijk zit er ook verschil tussen speelgoed voor baby's en voor peuters. Voor de pasgeborenen is speelgoed dat ze vast kunnen pakken, waar ze in kunnen knijpen of dingen die rollen zeer geschikt zoals rammelaars. Voor peuters is speelgoed waarbij ze al een klein beetje hun geheugen/fantasie moeten gebruiken zoals een blokkendoos of puzzels een goede optie. Bij A12toys vind je een ruim assortiment aan speelgoed dat geschikt is voor baby’s en peuters.

Baby- en peuterspeelgoed online bestellen

Heb jij favoriete artikel tussen het grijp- en bijtspeelgoed, de educatieve spellen en onze loopwagens gevonden? Dan kan je deze gemakkelijk en voordelig bestellen bij A12toys. Naast ons ruime aanbod aan baby- en peuterspeelgoed profiteer je bij ons van nog meer voordelen. Zo verzenden wij pakketjes gratis bij bestellingen van boven de €35 en kan je eenvoudig en veilig betalen. Heb je vragen over ons speelgoed? Neem eenvoudig contact met ons op via 0318 70 69 70.