Barbie Star Light Avontuur RC Hoverboard - Barbiepop met Drone

Barbie kan vliegen op haar echt werkende hoverboard, net zoals in de film ´Barbie Starlight Avontuur´. In deze film beleeft Barbie een spannend avontuur in de ruimte. Ga mee met Barbie en haar vrienden als ze door de Melkweg met prachtige sterren reizen en kleurrijke figuren tegenkomen. Deze innovatieve hoverboard met afstandsbediening kan echt vliegen net zoals in de film, voor buitenaards veel speelplezier! Speel de spannende belevenissen na van Barbie op avontuur in de ruimte -- ze trainen, reizen en redden het heelal. Oefen met Barbie en volbreng haar missie door de besturing over te nemen. Het speelgoed is gemakkelijk te bedienen met eenvoudige mechanismes en manoeuvres die je met één knop kunt uitvoeren! Regel de vlieghoogte met de kleurige, glanzende afstandsbediening met gebruiksvriendelijke joystick en eenvoudige schuifhendel. Met de vier propellers kan het speelgoed vliegen, van richting veranderen en fantastische stunts uitvoeren. Barbie ziet er prachtig uit in de bekende roze jumpsuit uit de film en is klaar voor futuristische avonturen. De outfit bestaat uit een nauwsluitend zilveren topje, een blauwe gereedschapsriem en zilveren laarzen. Het strakke hoverboard is zwart met kleurige accenten bovenop en roze propellers. ? Speel je favoriete scenes uit de film na of laat je fantasie de vrije loop! Deze galactische Barbie staat op haar hoverboard met afstandsbediening en is klaar voor een avontuur in de ruimte. ? Met de hoverboard met afstandsbediening en Barbie uit het ruimteavontuur Barbie Star Light Avontuur, beleef je buitenaards veel speelplezier. ? Help Barbie met het oefenen van stunts en het volbrengen van haar missie. Met de knoppen en de joystick op de kleurige afstandsbediening bestuur je de vliegende hoverboard. ? Laat je hoverboard meteen automatisch opstijgen en landen en probeer drie vooraf ingestelde stunts uit voor buitenaards veel speelplezier! ? Met de vier propellers kan het speelgoed vliegen, van richting veranderen en fantastische stunts uitvoeren. Jij beslist! ? Barbie kan niet van de hoverboard worden verwijderd. ? Werkt op 1 3.7 V LiPo batterij. Ideaal voor Barbie fans van 8 jaar en ouder.
Niet op voorraad
SKU
887961268010
€ 47,99
Barbie kan vliegen op haar echt werkende hoverboard, net zoals in de film ´Barbie Starlight Avontuur´. In deze film beleeft Barbie een spannend avontuur in de ruimte.

Ga mee met Barbie en haar vrienden als ze door de Melkweg met prachtige sterren reizen en kleurrijke figuren tegenkomen. Deze innovatieve hoverboard met afstandsbediening kan echt vliegen net zoals in de film, voor buitenaards veel speelplezier!

Speel de spannende belevenissen na van Barbie op avontuur in de ruimte -- ze trainen, reizen en redden het heelal. Oefen met Barbie en volbreng haar missie door de besturing over te nemen. Het speelgoed is gemakkelijk te bedienen met eenvoudige mechanismes en manoeuvres die je met één knop kunt uitvoeren!

Regel de vlieghoogte met de kleurige, glanzende afstandsbediening met gebruiksvriendelijke joystick en eenvoudige schuifhendel. Met de vier propellers kan het speelgoed vliegen, van richting veranderen en fantastische stunts uitvoeren.

Barbie ziet er prachtig uit in de bekende roze jumpsuit uit de film en is klaar voor futuristische avonturen. De outfit bestaat uit een nauwsluitend zilveren topje, een blauwe gereedschapsriem en zilveren laarzen. Het strakke hoverboard is zwart met kleurige accenten bovenop en roze propellers.

? Speel je favoriete scenes uit de film na of laat je fantasie de vrije loop! Deze galactische Barbie staat op haar hoverboard met afstandsbediening en is klaar voor een avontuur in de ruimte.
? Met de hoverboard met afstandsbediening en Barbie uit het ruimteavontuur Barbie Star Light Avontuur, beleef je buitenaards veel speelplezier.
? Help Barbie met het oefenen van stunts en het volbrengen van haar missie. Met de knoppen en de joystick op de kleurige afstandsbediening bestuur je de vliegende hoverboard.
? Laat je hoverboard meteen automatisch opstijgen en landen en probeer drie vooraf ingestelde stunts uit voor buitenaards veel speelplezier!
? Met de vier propellers kan het speelgoed vliegen, van richting veranderen en fantastische stunts uitvoeren. Jij beslist!
? Barbie kan niet van de hoverboard worden verwijderd.
? Werkt op 1 3.7 V LiPo batterij.

Ideaal voor Barbie fans van 8 jaar en ouder.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 887961268010
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen