RC Voertuigen

Een RC voertuig is hét speelgoed wanneer je zoon of dochter een echte actieheld is. Bij A12toys kan je RC voertuigen vinden voor kinderen vanaf 6 jaar die tot wel 12 km/u kunnen gaan. Wilt u kind graag racen met of tegen vrienden? Dan hebben wij ook RC voertuigen met een bereik van 40 meter waarmee je moeiteloos met 10 vrienden tegelijkertijd kan racen. Bekijk snel ons assortiment en bestel de favoriete afstand bestuurbare auto voordelig online. De bezorging is gratis bij een besteding vanaf €35.

RC Voertuigen voor de kleinste actiehelden

Is je zoon of dochter een echte actieheld? Dan is een RC voertuig wellicht het speelgoed wat je zoekt voor je kind. De afstand bestuurbare auto’s in ons assortiment zijn perfect voor de kleinste helden, zo hebben wij RC voertuigen voor kinderen vanaf 6 jaar. Bekijk snel welke bestuurbare auto perfect is voor je kind en bestel vandaag nog, voor 21:00 uur besteld is morgen in huis. Daarnaast is de bezorging gratis bij een besteding vanaf €35.
Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0318 70 69 70 of een mailtje te sturen naar info@a12toys.com en wij helpen u graag verder.