Brabantia Big Bin Prullenbak - 60 l - Zwart

In stijl je afval verzamelen kan met een Brabantia Big Bin Prullenbak met een inhoud van 60 liter. Deze 60 liter Big Bin heeft een deksel die met één hand eenvoudig geopend kan worden. De opening is ruim genoeg voor ook de grotere items. Dus proppen hoeft niet meer. Gewoon gooien en gaan. - Gemakkelijk openen en sluiten - deksel met grote greep. - Extra grote opening - voorkomt morsen. - Ideaal voor grote hoeveelheden afval - extra groot. - Bodem met kunststof beschermrand. - Los verkrijgbaar zijn de PerfectFit Brabantia afvalzakken met trekbandsluiting (code H) - makkelijk en bijna onzichtbaar aan te brengen. Deze zakken zijn perfect voor de Brabantia Big Bin. Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Een betrouwbaar en geliefd merk met mooie, handige oplossingen voor in huis: van afvalemmers tot wassen en drogen en van koken en tafelen tot badkameraccessoires.
Niet op voorraad
SKU
42023029
€ 1,99
In stijl je afval verzamelen kan met een Brabantia Big Bin Prullenbak met een inhoud van 60 liter. Deze 60 liter Big Bin heeft een deksel die met één hand eenvoudig geopend kan worden. De opening is ruim genoeg voor ook de grotere items. Dus proppen hoeft niet meer. Gewoon gooien en gaan.

- Gemakkelijk openen en sluiten - deksel met grote greep.
- Extra grote opening - voorkomt morsen.
- Ideaal voor grote hoeveelheden afval - extra groot.
- Bodem met kunststof beschermrand.

- Los verkrijgbaar zijn de PerfectFit Brabantia afvalzakken met trekbandsluiting (code H) - makkelijk en bijna onzichtbaar aan te brengen. Deze zakken zijn perfect voor de Brabantia Big Bin.

Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Een betrouwbaar en geliefd merk met mooie, handige oplossingen voor in huis: van afvalemmers tot wassen en drogen en van koken en tafelen tot badkameraccessoires.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 42023029
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen