Buiten & Sport

Is jouw kind ook niet binnen te houden? Vind jij het ook belangrijk dat kinderen vaak buiten spelen? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment met kinderspeelgoed voor buiten. Naast dat het goed is dat kinderen buiten zijn en niet de gehele dag op de bank zitten, is het ook sociaal goed voor ze aangezien ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. Genoeg redenen dus om een kijkje te nemen in ons assortiment.

Producten 1-16 van 108

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 108

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het leukste buitenspeelgoed

In onze uitgebreide assortiment vind je veel speelgoed voor allerlei verschillende sporten. Vindt je kind het leuk om te voetballen? Bekijk dan eens onze Foooty voetballen. Vindt je kind het leuk om met water spelen? Neem dan eens in kijkje op onze pagina waarin wij verschillende gave waterpistolen aanbieden. Zo weet je zeker dat je ook voor jouw kind nieuw speelgoed kunt vinden.

A12Toys is de online specialist op het gebied van kinderspeelgoed. Naast ons uitgebreide assortiment zijn er namelijk nog meer redenen om bij ons te bestellen. Zo verzenden wij onze pakketjes gratis bij bestellingen van boven de €35,- en betaal je bij ons veilig met iDeal, Mastercard of VISA. Mocht je kind toch niet tevreden met zijn of haar nieuwe speelgoed dan kun je nog altijd gebruik maken van onze service waarin je je speelgoed binnen 30 dagen kunt retourneren.