Clementoni Cyber Robot - Speelgoedrobot

Voor de fans van technologie , een spiksplinternieuwe experimenteerkit dat niet mag ontbreken in je collectie … een fantastische robot om te monteren, uitgerust met een bluetooth functie en tot 4 verschillende speelfuncties. Download de gratis app voor tablets en smartphones ontwikkeld door Clementoni en programmeer de robots' bewegingen, lichteffecten en geluidseffecten. Je kan een simulatie zien op je tablet of smartphone van de geprogrammeerde bevelen terwijl de robot deze uitvoert en je kan je robot controleren in real time alsof je een afstandsbediening gebruikt ! Om het nog spannender te maken kan je de route van de robot manueel uitzetten met behulp van de electronische kaart met toetsen; De wetenschappelijke handleiding geeft je een waaier van nuttige info over robots en electronie.
Niet op voorraad
SKU
8005125666645
€ 39,99
Voor de fans van technologie , een spiksplinternieuwe experimenteerkit dat niet mag ontbreken in je collectie … een fantastische robot om te monteren, uitgerust met een bluetooth functie en tot 4 verschillende speelfuncties.
Download de gratis app voor tablets en smartphones ontwikkeld door Clementoni en programmeer de robots' bewegingen, lichteffecten en geluidseffecten.
Je kan een simulatie zien op je tablet of smartphone van de geprogrammeerde bevelen terwijl de robot deze uitvoert en je kan je robot controleren in real time alsof je een afstandsbediening gebruikt !
Om het nog spannender te maken kan je de route van de robot manueel uitzetten met behulp van de electronische kaart met toetsen;
De wetenschappelijke handleiding geeft je een waaier van nuttige info over robots en electronie.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8005125666645
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen