Denver DAB-38 DAB+/FM radio met alarmklok functie, Grijs RETRO

De Denver DAB-38 DAB+ is zowel een digitale als een gewone radio. Je kunt naar je favoriete muziekzenders luisteren met de radiofunctie, maar je kunt hem ook gebruiken als wekker. Je kunt zelf instellen of je gewekt wilt worden door de radio of door een buzzer. Ook is het mogelijk om de snooze of slaapfunctie in te stellen. Die zijn zeker belangrijk wanneer je niet echt een ochtendmens bent. Je kunt de wekkerradio aansluiten op netstroom of batterijen gebruiken. Voordelen De Denver DAB-38 Wekkerradio is te gebruiken als wekker, maar ook als radio. Als jij zin hebt om je favoriete muziek te luisteren, kun je daar ook deze wekkerradio voor gebruiken. Het is zelfs mogelijk je oortelefoon op de wekkerradio aan te sluiten. Kenmerken Denver DAB-38+ Darkwood 2.8?LCD display met backlight Snooze en slaap functie Keuze uit radio of buzzer als wekker Oortelefoon output 2x2W RMS volume output
Niet op voorraad
SKU
5706751032493
€ 56,23
De Denver DAB-38 DAB+ is zowel een digitale als een gewone radio. Je kunt naar je favoriete muziekzenders luisteren met de radiofunctie, maar je kunt hem ook gebruiken als wekker.
Je kunt zelf instellen of je gewekt wilt worden door de radio of door een buzzer. Ook is het mogelijk om de snooze of slaapfunctie in te stellen. Die zijn zeker belangrijk wanneer je niet echt een ochtendmens bent. Je kunt de wekkerradio aansluiten op netstroom of batterijen gebruiken.


Voordelen
De Denver DAB-38 Wekkerradio is te gebruiken als wekker, maar ook als radio. Als jij zin hebt om je favoriete muziek te luisteren, kun je daar ook deze wekkerradio voor gebruiken. Het is zelfs mogelijk je oortelefoon op de wekkerradio aan te sluiten.


Kenmerken

Denver DAB-38+ Darkwood
2.8?LCD display met backlight
Snooze en slaap functie
Keuze uit radio of buzzer als wekker
Oortelefoon output
2x2W RMS volume output
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5706751032493
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen