Disney Frozen Elsa's Magische Rijzende Kasteel - 50 cm

Dit prachtige kasteel kan tot wel 50 cm hoog rijzen door slechts één beweging met je hand! Doe de schitterende armband om, beweeg je hand heen en weer voor het kasteel en kijk hoe het omhoog gaat, met prachtig geprojecteerde lichtjes en geluid. In het ijskasteel wachten Elsa en Olaf je natuurlijk op. Elsa?s Magisch Oprijzende Kasteel bevat tevens een toilettafel, troon, tafel, stoel en zelfs een extra jurk voor Elsa voor nóg meer sprookjesachtige speelpret. Beleef veel plezier door Elsa's outfit te veranderen en aan te passen met de inbegrepen klik-in accessoires. Je kunt de Frozen prinses ook versieren met de makkelijk combineerbare klik-in accessoires en outfits. Inhoud ? Prachtig kasteel van 50 cm ? Magische armband ? Elsa popje ? 2 outfits voor Elsa en snap-ins om deze te versieren ? Olaf popje ? Toilettafel, troon, tafel en stoel Exclusief drie AA-batterijen.
Niet op voorraad
SKU
5010994956493
€ 29,95
Dit prachtige kasteel kan tot wel 50 cm hoog rijzen door slechts één beweging met je hand! Doe de schitterende armband om, beweeg je hand heen en weer voor het kasteel en kijk hoe het omhoog gaat, met prachtig geprojecteerde lichtjes en geluid. In het ijskasteel wachten Elsa en Olaf je natuurlijk op.

Elsa?s Magisch Oprijzende Kasteel bevat tevens een toilettafel, troon, tafel, stoel en zelfs een extra jurk voor Elsa voor nóg meer sprookjesachtige speelpret. Beleef veel plezier door Elsa's outfit te veranderen en aan te passen met de inbegrepen klik-in accessoires. Je kunt de Frozen prinses ook versieren met de makkelijk combineerbare klik-in accessoires en outfits.

Inhoud


? Prachtig kasteel van 50 cm
? Magische armband
? Elsa popje
? 2 outfits voor Elsa en snap-ins om deze te versieren
? Olaf popje
? Toilettafel, troon, tafel en stoel

Exclusief drie AA-batterijen.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5010994956493
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen