Disney Infinity 3.0 Figuur - Mickey

Disney Infinity 3.0: Mickey Mouse Figurine Speel met Mickey in de Disney Infinity 3.0 Toybox modus. Mickey is van nature een echte avonturier, dus Disney Infinity is voor hem een tot leven gekomen droom. Daarnaast heeft Mickey aardig coole boks moves! Creëer jouw eigen droom in de Toy Box modus met Mickey. Bekijk alles van Disney Infinity 3.0 In Disney Infinity 3.0. ga je op avontuur in de Play Set modus of creëer je jouw eigen wereld in de Toy Box modus. Je hebt de vrijheid om eigen games te creëeren en in de huid te kruipen van je favoriete helden van Star Wars, Marvel, Disney en Disney/Pixar. Speelbaar in de Disney Infinity 3.0: Toy Box. Meer informatie op disney.nl/infinity.
Niet op voorraad
SKU
8717418454821
€ 9,95

Disney Infinity 3.0: Mickey Mouse FigurineSpeel met Mickey in de Disney Infinity 3.0 Toybox modus. Mickey is van nature een echte avonturier, dus Disney Infinity is voor hem een tot leven gekomen droom. Daarnaast heeft Mickey aardig coole boks moves! Creëer jouw eigen droom in de Toy Box modus met Mickey.

Bekijk alles van Disney Infinity 3.0

In Disney Infinity 3.0. ga je op avontuur in de Play Set modus of creëer je jouw eigen wereld in de Toy Box modus. Je hebt de vrijheid om eigen games te creëeren en in de huid te kruipen van je favoriete helden van Star Wars, Marvel, Disney en Disney/Pixar. Speelbaar in de Disney Infinity 3.0: Toy Box. Meer informatie op disney.nl/infinity.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8717418454821
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen