Fashion4U Pink - Knutselpakket

Houd jouw kindje ook zo van mode?

Knutsel nu de mooiste mode, en trek het zelf aan!
Zo loop jij altijd in de nieuwste mode.

Op voorraad
SKU
4897046471507
€ 14,68

Welkom in de wereld van Fashion4U, waar je je eigen creaties kunt ontwerpen, samenstellen en dragen. Verbind de onderdelen met handige verbindingselementen. Alles wat je nodig hebt om 2 topjes te maken! Bevat meer dan 300 onderdelen. 3 stijlen in deze collectie!

Hallo, ik ben Alice en ik wil modeontwerper worden, net zoals jij. Ik wil je graag laten zien hoe je mijn topje met één blote schouder maakt. Voordat je begint, een paar handige tips:

-Leg de 2 patronen op een hard oppervlak, bijvoorbeeld een tafel. Zo wordt het gemakkelijker om het verbindingsinstrument te gebruiken.

-Leg alle stukken met één kant tegelijkertijd op het patroon. Ik heb de vormen gekleurd, zodat je kunt zien welke kleur ik heb gebruikt om mijn ontwerp te maken. Ik vind strepen fantastisch voor dit topje, maar willekeurige kleuren zijn ook heel gaaf.

-Zorg dat je de glimmende zijde naar beneden legt en de stofzijde naar boven. De glimmende zijde is de binnenkant van het ontwerp.

-Ik vind het gemakkelijkst om aan de onderkant van het patroon in een hoek te starten en van daaruit naar boven en naar buiten te werken om de outfit te maken.

-Dit moet je over je hoofd trekken, dus doe je haar voor het gemak in een staart. Het kan handig zijn om een vriendin om hulp te vragen voor de laatste pasbeurt.

-Er zitten extra stukken in elk pakket, zodat je de maat kunt aanpassen naar wens. Voeg gewoon een extra rij toe aan de zijkant.

Dit heb je nodig voor dit ontwerp:
- 200 Mode-onderdelen
- 100 Verbindingselementen
- 2 Ontwerpsjablonen
- Verbindingsinstrument

1) Wanneer je het eerste patroon op de tafel hebt gelegd en de stukken stof op de juiste plaats hebt gelegd voor het ontwerp, kun je ze met elkaar verbinden.

2) Klik de stukken aan elkaar vast met behulp van het verbindingsinstrument.

3) Verbind eerst de halsstukken met elkaar, A met A en B met B

4) Verbind de inzetstukken. Dit keer zitten de verbindingsnaden aan elke kant. Houd één zijde open, zodat je dit over je hoofd kunt trekken, en maak de tweede zijde vast als je het kledingstuk draagt. Het kan handig zijn als iemand je kan helpen. Ik heb hulp gekregen van een van mijn Fashion4U-vrienden ;-)

* Denk eraan, als je het kledingstuk groter wilt maken, voeg je nu een van de extra stukken toe langs de naad van het ontwerp.

Ik hoop dat je het topje met één blote schouder net zo leuk vind als ik. Het staat prachtig boven een jeans!

Veel liefs, Alice xxx

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 4897046471507
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen