Feest, Elektronica, Verkleden

feest-electronica

Ook op het gebied van elektronica is A12Toys de juiste keuze. De technologische veranderingen gaan razendsnel en het speelgoed van je kind kan dan natuurlijk niet achterblijven. Zo hebben we voor de muziekliefhebbers een ware draagbare radio en kunnen je kinderen dansen met onze gave spiegelbollen. Daarnaast hebben we ook de leukste verkleedkleren voor carnaval of voor een verkleedpartijtje thuis.

Producten 1-16 van 96

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Eddy Toys Brandweerset Rood/zwart 13-delig
    Onze prijs € 23,95 Normale prijs € 31,75

Producten 1-16 van 96

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

VR brillen voor kinderen 

Technologie gaat zeer belangrijk worden in de toekomst van je kind en samen met het speelgoed van A12Toys kun je je kind laten opgroeien met die technologie. Op het moment dat je kind vanaf jongs af aan opgroeit met technologie om hem of haar leren ze omgaan met onze digitale samenleving. Zo hebben wij een virtual reality system waar je kind kan opgaan in de wereld van de dinosauriërs. In ons uitgebreide assortiment ga je voor zowel jongens als meisjes het leukste speelgoed vinden.

Mocht je kind toch niet tevreden met zijn of haar nieuwe speelgoed dan kun al het speelgoed gratis retourneren binnen 30 dagen. Daarnaast zijn er nog andere voordelen waarom je bij A12Toys moet bestellen. Zo hebben we snelle levertijden, zijn alle verzendingen boven de €35,- gratis en betaal je bij ons op de bekende en vertrouwelijke manieren.