Figuren, Sets, Spellen, Puzzels

speelsets

Wat is er leuker dan je kind actief bezig te zien? Dit kan met de leuke speelsets van A12toys. Met een speelset kunnen kinderen zich uren vermaken. Een groot voordeel is dat ze de set zowel binnen als buiten kunnen gebruiken. We hebben een ruim assortiment met onder andere puzzels, bordspellen, speelsets, speelfiguren en speelvoertuigen. Bestel je favoriete speelgoed eenvoudig online bij A12toys. Wij garanderen een snelle levering, en een gratis verzending vanaf €35. 

Producten 1-16 van 210

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 210

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De leukste speelgoedfiguren 

Kinderen kijken graag naar teken- en animatiefilms. En al snel hebben ze een favoriet actiefiguur waar ze fan van worden. Hoe gaaf is het dan dat je ze dit speelgoedfiguur ook daadwerkelijk kunt geven. A12toys heeft een ruim assortiment met speelgoedfiguurtjes voor een lage prijs. Voor je het weet gaat het speelgoedfiguur mee op vakantie of ligt het dagelijks bij de kleine in bed! 

Puzzels voor kinderen

Een leerzame hobby is het maken van puzzels. Omdat we dit al van jongs af aan willen stimuleren hebben we een groot aanbod met legpuzzels voor kinderen. Om het voor kinderen herkenbaar te maken hebben we onder andere puzzels van Finding Nemo en Frozen. Maar ook van het bekende merk Ravensburger hebben we meerdere puzzels. Naast puzzels kun je bij A12 ook terecht voor leuke reisspellen, speltafels en speelfiguurvoertuigen