Fischertechnik Robotics - TXT Discovery Set, 310dlg.

Fischertechnik constructie set Een complete set met 310 onderdelen. De TXT Discovery set is voorzien van een Robotics TXT controller en uitgebreide ROBO software voor de besturen van de robots. Een camera zorgt ervoor dat de robot kleuren herkennen, een lijn kunnen volgen en foto's kunnen maken. De controller heeft de volgende kenmerken: kleuren 2.4" touch display, gecombineerd WLAN/Bluetooth-module, Micro SD-kaart slot voor extra geheugen ruimte, IR-ontvanger diode, geïntegreerde luidspreker, 4 motor outputs, 8 digitale/analoge ingangen voor sensoren en 4 hoge snelheid numerieke ingangen. Met behulp van de software ROBO Pro is het mogelijk om eigen applicaties te programmeren voor de besturing . De besturing is mogelijk via een smartphone/tablet PC (momenteel enkel voor android). Voorgeprogrammeerde modules zijn aanwezig om de beginnende programmeur op weg te helpen. Deze set is compatibel met andere ROBO bouwdozen. Let op deze set werkt niet zonder de Fischertechnik Accu Set! Incl. ROBOTICS TXT Controller, Software ROBO Pro, USB camera (1 MP), twee encoder motororen, XS motor, twee LED's, fototransistor, NTC resistor. Kleur: rood Materiaal: kunststof Afmeting: 465 x 80 x 320 mm Inhoud: 310 onderdelen
Niet op voorraad
SKU
4048962196115
€ 399,95
Fischertechnik constructie set

Een complete set met 310 onderdelen. De TXT Discovery set is voorzien van een Robotics TXT controller en uitgebreide ROBO software voor de besturen van de robots.

Een camera zorgt ervoor dat de robot kleuren herkennen, een lijn kunnen volgen en foto's kunnen maken.

De controller heeft de volgende kenmerken: kleuren 2.4" touch display, gecombineerd WLAN/Bluetooth-module, Micro SD-kaart slot voor extra geheugen ruimte, IR-ontvanger diode, geïntegreerde luidspreker, 4 motor outputs, 8 digitale/analoge ingangen voor sensoren en 4 hoge snelheid numerieke ingangen.

Met behulp van de software ROBO Pro is het mogelijk om eigen applicaties te programmeren voor de besturing . De besturing is mogelijk via een smartphone/tablet PC (momenteel enkel voor android).

Voorgeprogrammeerde modules zijn aanwezig om de beginnende programmeur op weg te helpen. Deze set is compatibel met andere ROBO bouwdozen.

Let op deze set werkt niet zonder de Fischertechnik Accu Set!

Incl. ROBOTICS TXT Controller, Software ROBO Pro, USB camera (1 MP), twee encoder motororen, XS motor, twee LED's, fototransistor, NTC resistor.

Kleur: rood
Materiaal: kunststof
Afmeting: 465 x 80 x 320 mm
Inhoud: 310 onderdelen
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4048962196115
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen