Fisher-Price Bright Beats BeatBo Boogie Boombox

Dans op de beat, baby! Vrolijke Beats vriendjes BeatBo, BeatBelle en BeatBowWow zijn er klaar voor om te dansen met je kindje! De Fisher-Price BeatBo Boogie Boombox heeft vrolijke lichtjes, coole beats en twee superleuke manieren om te spelen die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van kleine feestbeestjes: je kleintje heeft er z'n handjes én voetjes vol aan! Kleintjes kunnen aan de rolbal draaien om een feestje te bouwen met licht en muziek of schuiven met de knop om 'm te horen klikken. En elk vriendje heeft een ander vorm zodat oudere kindjes ze in de juiste opening van de boombox kunnen stoppen voor nog meer coole beats en leuke zinnetjes! De boombox is voorzien van een handige draaghendel zodat je de party overal mee naartoe kunt nemen. Waar ontwikkeling en spel samenkomen Fijnmotorische vaardigheden: Het pakken en plaatsen van de leuke boogievriendjes op de juiste plek op de Boombox bevordert de oog-handcoördinatie van je kleintje. Nieuwsgierigheid: De handelingen van kindjes zorgen voor muziek en lichtjes waardoor hij kennismaakt met oorzaak en gevolg. Fantasie & creativiteit: Door steeds in een verschillende volgorde op de vriendjes te duwen ontstaat een uniek liedje, waardoor kleintjes hun muzikale kant ontdekken. Ideaal voor kindjes van 6 ? 36 maanden.
Niet op voorraad
SKU
887961564228
€ 22,05
Dans op de beat, baby! Vrolijke Beats vriendjes BeatBo, BeatBelle en BeatBowWow zijn er klaar voor om te dansen met je kindje!

De Fisher-Price BeatBo Boogie Boombox heeft vrolijke lichtjes, coole beats en twee superleuke manieren om te spelen die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van kleine feestbeestjes: je kleintje heeft er z'n handjes én voetjes vol aan!

Kleintjes kunnen aan de rolbal draaien om een feestje te bouwen met licht en muziek of schuiven met de knop om 'm te horen klikken. En elk vriendje heeft een ander vorm zodat oudere kindjes ze in de juiste opening van de boombox kunnen stoppen voor nog meer coole beats en leuke zinnetjes!

De boombox is voorzien van een handige draaghendel zodat je de party overal mee naartoe kunt nemen.

Waar ontwikkeling en spel samenkomen
Fijnmotorische vaardigheden: Het pakken en plaatsen van de leuke boogievriendjes op de juiste plek op de Boombox bevordert de oog-handcoördinatie van je kleintje.
Nieuwsgierigheid: De handelingen van kindjes zorgen voor muziek en lichtjes waardoor hij kennismaakt met oorzaak en gevolg.
Fantasie & creativiteit: Door steeds in een verschillende volgorde op de vriendjes te duwen ontstaat een uniek liedje, waardoor kleintjes hun muzikale kant ontdekken.

Ideaal voor kindjes van 6 ? 36 maanden.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 887961564228
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen