Fisher-Price Little People Dierenredders Speelset - Speelfigurenset

Kleintjes worden de held van de stad met deze interactieve Fisher-Price Little People Dierenredders Speelset! Kindjes kunnen een jong katje uit de boom redden door op het ontdekkingsknopje te drukken of het licht aandoen in de brandweerkazerne en brandweerman Rob in zijn brandweerauto laten springen om te hulp te schieten. Met liedjes en zinnetjes. Heb je hulp vanuit de lucht nodig? Draai aan de slinger en laat de propellers van de helikopter draaien. Het is tijd voor een luchtreisje! Zodra het katje weer veilig op de grond is, kan Mia haar meenemen naar de dierenarts om te controleren of alles in orde is met haar. Daarna kan ze haar meenemen naar het asiel. Haar puppyvriendje zit al te wachten tot hij in bad mag. Deze leuke speelset leert kleintjes dat dieren niet zonder de zorg en hulp van mensen kunnen! Waar ontwikkeling en spel samenkomen Ontwikkeling: Zachte boomblaadjes, vrolijke kleuren en lichtjes, leuke geluiden en zinnetjes stimuleren de ontwikkeling van de zintuigen van kinderen. Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kinderen ontdekken dat ze op het ontdekkingsknopje kunnen drukken om de brandweerauto met leuke geluiden op te roepen, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren - een mooie kennismaking met oorzaak en gevolg. Emoties & zelfontplooiing: Als kinderen doen alsof ze de dieren redden en verzorgen, leren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen. Ideaal voor kindjes van 1-5 jaar.
Niet op voorraad
SKU
887961551051
€ 42,59
Kleintjes worden de held van de stad met deze interactieve Fisher-Price Little People Dierenredders Speelset!

Kindjes kunnen een jong katje uit de boom redden door op het ontdekkingsknopje te drukken of het licht aandoen in de brandweerkazerne en brandweerman Rob in zijn brandweerauto laten springen om te hulp te schieten.

Met liedjes en zinnetjes. Heb je hulp vanuit de lucht nodig? Draai aan de slinger en laat de propellers van de helikopter draaien. Het is tijd voor een luchtreisje!

Zodra het katje weer veilig op de grond is, kan Mia haar meenemen naar de dierenarts om te controleren of alles in orde is met haar. Daarna kan ze haar meenemen naar het asiel. Haar puppyvriendje zit al te wachten tot hij in bad mag.

Deze leuke speelset leert kleintjes dat dieren niet zonder de zorg en hulp van mensen kunnen!

Waar ontwikkeling en spel samenkomen
Ontwikkeling: Zachte boomblaadjes, vrolijke kleuren en lichtjes, leuke geluiden en zinnetjes stimuleren de ontwikkeling van de zintuigen van kinderen.
Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kinderen ontdekken dat ze op het ontdekkingsknopje kunnen drukken om de brandweerauto met leuke geluiden op te roepen, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren - een mooie kennismaking met oorzaak en gevolg.
Emoties & zelfontplooiing: Als kinderen doen alsof ze de dieren redden en verzorgen, leren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen.

Ideaal voor kindjes van 1-5 jaar.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 887961551051
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen