Fisher-Price Little People Samen Op Reis Vliegtuig - Speelfigurenset

Riemen vast, want we gaan opstijgen. Ga mee op avontuur met het Little People Samen Op Reis Vliegtuig! Wanneer je kindjes piloot Kurt op zijn stoel zetten gaan de lichtjes van het vliegtuig aan en horen zij leuke liedjes en geluidjes over op reis gaan met vriendjes. Door op het ontdekkingsknopje te drukken als Emma aan boord is, hoor je nog meer geluidjes en liedjes. De motoren gaan draaien en het vliegtuig vliegt een nieuw avontuur tegemoet! Kleine reizigers vinden het geweldig om piloot Kurt en Emma een vliegreis te laten maken en samen nieuwe avonturen te laten beleven. Waar ontwikkeling en spel samenkomen Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kinderen ontdekken dat ze lichtjes, geluidjes en liedjes van het vliegtuig kunnen activeren door op het ontdekkingsknopje te drukken, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren - een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg! Emoties & zelfontplooiing: Als kinderen piloot Kurt en Emma in hun stoel zetten en allerlei vliegavonturen bedenken, leren ze hoe leuk het kan zijn om nieuwe dingen te beleven met anderen. Ideaal voor kindjes van 1 ? 5 jaar.
Niet op voorraad
SKU
0887961553178
€ 21,26
Riemen vast, want we gaan opstijgen. Ga mee op avontuur met het Little People Samen Op Reis Vliegtuig!

Wanneer je kindjes piloot Kurt op zijn stoel zetten gaan de lichtjes van het vliegtuig aan en horen zij leuke liedjes en geluidjes over op reis gaan met vriendjes.

Door op het ontdekkingsknopje te drukken als Emma aan boord is, hoor je nog meer geluidjes en liedjes. De motoren gaan draaien en het vliegtuig vliegt een nieuw avontuur tegemoet! Kleine reizigers vinden het geweldig om piloot Kurt en Emma een vliegreis te laten maken en samen nieuwe avonturen te laten beleven.

Waar ontwikkeling en spel samenkomen
Nieuwsgierigheid & verwondering:
Als kinderen ontdekken dat ze lichtjes, geluidjes en liedjes van het vliegtuig kunnen activeren door op het ontdekkingsknopje te drukken, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren - een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg!

Emoties & zelfontplooiing: Als kinderen piloot Kurt en Emma in hun stoel zetten en allerlei vliegavonturen bedenken, leren ze hoe leuk het kan zijn om nieuwe dingen te beleven met anderen.

Ideaal voor kindjes van 1 ? 5 jaar.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 0887961553178
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen