Fisher Price Little People Vrolijke Geluiden Vliegveld - Speelfigurenset

Uren doorbrengen op het vliegveld is best leuk, als je tenminste op het Vrolijke Geluiden Vliegveld van Fisher Price Little People bent! Voordat passagier Eddie kan instappen, moet hij inchecken bij de ticketbalie en zijn bagage op het bagagekarretje zetten. Als er nog tijd is voor vertrek kan hij de trap op lopen en iets eten in het restaurant. Daarna gaan de gordels vast want Eddie gaat op reis! Schuif het vliegtuig naar de bovenkant van de paal, druk op de wolk en kijk hoe het ronddraaiend omlaag "vliegt" met grappige geluidjes! Druk op de piloot in de cockpit voor grappige geluidjes en zinnetjes! Nadat het vliegtuig is geland, kun je het weer omhoog schuiven om naar een andere bestemming te "vliegen". Je kunt ook naar de hangar taxiën om te tanken! Ideaal voor kinderen vanaf 18 maanden. Bezoek de Fisher-Priceshop
Niet op voorraad
SKU
0887961197419
€ 48,75
Uren doorbrengen op het vliegveld is best leuk, als je tenminste op het Vrolijke Geluiden Vliegveld van Fisher Price Little People bent!

Voordat passagier Eddie kan instappen, moet hij inchecken bij de ticketbalie en zijn bagage op het bagagekarretje zetten. Als er nog tijd is voor vertrek kan hij de trap op lopen en iets eten in het restaurant. Daarna gaan de gordels vast want Eddie gaat op reis! Schuif het vliegtuig naar de bovenkant van de paal, druk op de wolk en kijk hoe het ronddraaiend omlaag "vliegt" met grappige geluidjes!

Druk op de piloot in de cockpit voor grappige geluidjes en zinnetjes! Nadat het vliegtuig is geland, kun je het weer omhoog schuiven om naar een andere bestemming te "vliegen". Je kunt ook naar de hangar taxiën om te tanken!

Ideaal voor kinderen vanaf 18 maanden.

Bezoek de Fisher-Priceshop
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 0887961197419
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen