Kasteel speelset

Speel met je eigen ridderlijke fantasie door deze Castle playset met maar liefst 115 onderdelen. Je kind bouwt een mooi kasteel met werkende ophaalbrug en verdedigt het tegen een invasiemacht die met stormram, werkende katapult en belegeringstoren jouw vrijheid bedreigt. Deze Castle playset met veel toebehoren stimuleert de verhalende fantasie van je kind en staat garant voor vele uren vol avontuur. De belangrijkste voordelen van het artikel ? Dit speelgoed kasteel is makkelijk op te bouwen en heeft mooie details ? Bij dit kasteel horen 115 onderdelen waarmee je ridders, paarden en belegeringswerktuigen in elkaar zet ? Naast goed uitgeruste ridders krijg je een belegeringstoren, een stormram en een werkende katapult met plastic kogels ? Alles is gemaakt van kindvriendelijk plastic en makkelijk compact op te ruimen Wat zit er in de verpakking? ? Een speelgoed kasteel met toebehoren, bestaand uit 115 onderdelen ? Duidelijke Nederlandstalige constructiehandleiding Tips & Tricks Kijk in ons assortiment naar extra paarden en ridders of zoek naar andere toebehoren voor kastelen. Je kunt ook zoeken naar speelsets met cowboys of soldaten.
Niet op voorraad
SKU
8711252052854
€ 39,96
Speel met je eigen ridderlijke fantasie door deze Castle playset met maar liefst 115 onderdelen. Je kind bouwt een mooi kasteel met werkende ophaalbrug en verdedigt het tegen een invasiemacht die met stormram, werkende katapult en belegeringstoren jouw vrijheid bedreigt. Deze Castle playset met veel toebehoren stimuleert de verhalende fantasie van je kind en staat garant voor vele uren vol avontuur.

De belangrijkste voordelen van het artikel
? Dit speelgoed kasteel is makkelijk op te bouwen en heeft mooie details
? Bij dit kasteel horen 115 onderdelen waarmee je ridders, paarden en belegeringswerktuigen in elkaar zet
? Naast goed uitgeruste ridders krijg je een belegeringstoren, een stormram en een werkende katapult met plastic kogels
? Alles is gemaakt van kindvriendelijk plastic en makkelijk compact op te ruimen

Wat zit er in de verpakking?
? Een speelgoed kasteel met toebehoren, bestaand uit 115 onderdelen
? Duidelijke Nederlandstalige constructiehandleiding

Tips & Tricks
Kijk in ons assortiment naar extra paarden en ridders of zoek naar andere toebehoren voor kastelen. Je kunt ook zoeken naar speelsets met cowboys of soldaten.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 8711252052854
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen