Knutselen, Educatief, School

educatief speelgoed

Ben je op zoek naar educatief speelgoed voor kinderen? Bekijk dan snel het ruime aanbod van A12toys. Wij hebben de leukste artikelen voor kinderen om zich spelenderwijs te ontwikkelen op allerlei gebieden. Zo kun je je kind op een leuke manier de klok leren, kennis laten maken met het alfabet of zelfs steden in Europa. Maar ook voor teken- en schilderartikelen en kinderboeken zit je goed bij A12toys. Wij garanderen een snelle leveringen en bestellingen boven €35 worden gratis bij je thuis bezorgd.

Producten 1-16 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kleiset ijsbar 3x35g PL
  Onze prijs € 8,95 Normale prijs € 12,59
 2. CREA DOUGH BUCKET
  Onze prijs € 9,95 Normale prijs € 11,95
 3. DohVinci stickers
  Onze prijs € 7,95 Normale prijs € 11,75
 4. DohVinci Frozen kaptafel - Klei
  Onze prijs € 12,95 Normale prijs € 14,95

Producten 1-16 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het leukste knutselspeelgoed

Is je kind graag met zijn handen bezig? Dan kun je wel wat knutselspeelgoed gebruiken. Daarom heeft A12toys de leukste knutselpakketten in het assortiment. Ons knutselspeelgoed in verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Maar ook voor complete tekentafels of Frozen airbrush set ga je naar A12toys. Door creatief bezig te zijn ontwikkel je het leerproces van je kind, want knutselen is meer dan alleen knippen, plakken en kleuren. Het zet je kind constant aan het denken omdat hij/zij zelf iets aan het maken is. Bestel daarom het leukste knutselspeelgoed eenvoudig online bij A12toys.

Leerzaam speelgoed kopen

Leerzaam speelgoed is ideaal voor het leerproces van het kind. Onze spellen en artikelen zijn ook bevorderlijk voor de motoriek, wat ook een school een positief effect op de ontwikkeling van je kind. We hebben zelfs een broeikas in ons assortiment waarmee het groeiproces van planten zichtbaar wordt. Maar onder leerzaam speelgoed vallen ook instrumenten, om je kind een eerste kennis met muziek te laten maken. Leerzaam speelgoed is leuk, praktisch en educatief. Heb je vragen over onze producten? Neem even eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0318 70 69 70 of een mailtje te sturen naar info@a12toys.com.