Kurio Smartwatch - Roze

De Kurio Smartwatch is een smartwatch voor kinderen vanaf 5 jaar. Naast dat je kind de tijd goed in de gaten kan houden, kan deze smartwatch veel meer! Via bluetooth heeft jouw kind toegang tot leuke games en is het mogelijk om berichtjes, foto's en tekeningen te versturen. Ook heeft de Kurio Smartwatch een camera met 0.3 Megapixel om de leukste selfies mee te maken. Je kan niet alleen foto's maken met de Kurio Smartwatch, maar ze ook bewerken! Met de fotobewerkingssoftware wordt de creativiteit van jouw kind gestimuleerd. Ook heeft de Kurio Smartwatch een vertaalapp waarmee je 13 verschillende talen kunt leren spreken. De Kurio Smartwatch is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook heel handig voor ouders! Zo heeft de smartwatch een SOS app en kun je als ouder belangrijke informatie in het horloge zetten, zoals medische informatie. Ook kun je de belangrijkste contactpersonen van het kind in de Kurio Smartwatch zetten.
Niet op voorraad
SKU
8436542832427
€ 35,32
De Kurio Smartwatch is een smartwatch voor kinderen vanaf 5 jaar. Naast dat je kind de tijd goed in de gaten kan houden, kan deze smartwatch veel meer! Via bluetooth heeft jouw kind toegang tot leuke games en is het mogelijk om berichtjes, foto's en tekeningen te versturen. Ook heeft de Kurio Smartwatch een camera met 0.3 Megapixel om de leukste selfies mee te maken.

Je kan niet alleen foto's maken met de Kurio Smartwatch, maar ze ook bewerken! Met de fotobewerkingssoftware wordt de creativiteit van jouw kind gestimuleerd. Ook heeft de Kurio Smartwatch een vertaalapp waarmee je 13 verschillende talen kunt leren spreken.

De Kurio Smartwatch is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook heel handig voor ouders! Zo heeft de smartwatch een SOS app en kun je als ouder belangrijke informatie in het horloge zetten, zoals medische informatie. Ook kun je de belangrijkste contactpersonen van het kind in de Kurio Smartwatch zetten.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8436542832427
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen