LEGO City Zware Reddingshelikopter - 60166

Ga aan het werk met het dappere LEGO City kustwachtteam aan boord van de zware reddingshelikopter met schuifdeuren aan de zijkanten, laadklep aan de achterkant met ruimte voor de bijbehorende jetski, cockpit met plaats voor twee minifiguren en een draaibare kraanarm met echt werkende takel. Bij deze superleuke set horen ook een vuurtoren, een scheepswrak en een kajak met peddel. Inclusief vier minifiguren: een vrouwelijke en twee mannelijke kustwachtmedewerkers en een kajakvaarder, plus een figuur van een haai. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een helikopter met rotors die kunnen draaien, schuifdeuren aan de zijkanten, beweegbare laadklep achter met ruimte voor de bijbehorende jetski, cockpit die open kan met plaats voor twee minifiguren en een draaibare kraanarm met takel die wordt bediend via de hendel op de zijkant. ? Ook inclusief een vuurtoren, een scheepswrak en een kajak. ? Draai de rotors en stuur de helikopter de lucht in. ? Laat de achterklep van de helikopter omlaag komen en zet de jetski op het water. ? Draai aan de hendel om de takel te laten zakken. ? Inclusief peddel als accessoire-element.
Niet op voorraad
SKU
5702015866385
€ 54,99
Ga aan het werk met het dappere LEGO City kustwachtteam aan boord van de zware reddingshelikopter met schuifdeuren aan de zijkanten, laadklep aan de achterkant met ruimte voor de bijbehorende jetski, cockpit met plaats voor twee minifiguren en een draaibare kraanarm met echt werkende takel.

Bij deze superleuke set horen ook een vuurtoren, een scheepswrak en een kajak met peddel.

Inclusief vier minifiguren: een vrouwelijke en twee mannelijke kustwachtmedewerkers en een kajakvaarder, plus een figuur van een haai.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een helikopter met rotors die kunnen draaien, schuifdeuren aan de zijkanten, beweegbare laadklep achter met ruimte voor de bijbehorende jetski, cockpit die open kan met plaats voor twee minifiguren en een draaibare kraanarm met takel die wordt bediend via de hendel op de zijkant.
? Ook inclusief een vuurtoren, een scheepswrak en een kajak.
? Draai de rotors en stuur de helikopter de lucht in.
? Laat de achterklep van de helikopter omlaag komen en zet de jetski op het water.
? Draai aan de hendel om de takel te laten zakken.
? Inclusief peddel als accessoire-element.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015866385
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen