LEGO Classic Groene Creatieve Doos - 10708

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke groene tinten en andere mooie kleuren. Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden. De set bestaat uit meer dan 50 elementen in vrolijke groene tinten en andere prachtige kleuren. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een mix van klassieke LEGO stenen en speciale elementen zoals ramen, deuren, wielen en ogen. ? De ideale startset voor beginnende LEGO bouwertjes. ? Met deze LEGO Groene creatieve doos worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd. ? De set biedt 3 niveaus van complexiteit en is geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden. ? Bij de set hoort een inspiratieboekje met bouwinstructies en allerlei ideeën die de creatieve vaardigheden van je kind stimuleren. ? Stimuleer fantasievol speelplezier met deze inspirerende LEGO Classic set.
Niet op voorraad
SKU
5702015869409
€ 5,75
Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke groene tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 50 elementen in vrolijke groene tinten en andere prachtige kleuren.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een mix van klassieke LEGO stenen en speciale elementen zoals ramen, deuren, wielen en ogen.
? De ideale startset voor beginnende LEGO bouwertjes.
? Met deze LEGO Groene creatieve doos worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
? De set biedt 3 niveaus van complexiteit en is geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden.
? Bij de set hoort een inspiratieboekje met bouwinstructies en allerlei ideeën die de creatieve vaardigheden van je kind stimuleren.
? Stimuleer fantasievol speelplezier met deze inspirerende LEGO Classic set.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015869409
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen