LEGO DC Super Hero Girls Lashina Tank - 41233

Verduiveld! Supergirl's telefoon slaat alarm: Lashina en de venijnige kleine Kryptomite willen Krypto kidnappen! Doe het schild op het hok van Krypto dicht om de salvo's uit Lashina's noppenschieter af te weren en open het vuur met de katapult op het dak. Oh nee! Lashina verstrikt Krypto met haar zweep en zet hem gevangen in een kooi! Gelukkig raakt de blauwe Kryptomite snel in de war. Help Krypto te ontsnappen uit de achterkant van de tank voordat ze met hem wegrijden! Inclusief Lashina minifiguur, Krypto figuurtje en een verwarde blauwe Kryptomite. Bekijk ook set 41230 Batgirl Batjet achtervolging voor nog meer speelplezier met superheldenthema! Eigenschappen: ? De set bestaat uit een tank met noppenschieter en achterin een kooi met afneembaar deksel om Krypto in gevangen te zetten. ? Ook inclusief hondenhok met beweegbaar schild, brandkraan en katapult. ? Vuur met Krypto's katapult de gele bal in de richting van Lashina's tank. ? Vang Krypto met Lashina's zweep en zet hem gevangen in de kooi achterin de tank. ? Bevrijd Krypto uit de kooi! ? Accessoire-elementen: Lashina's zweep, gele bal voor in de katapult, nop voor in de noppenschieter, Supergirl's telefoon en een hondenbot. ? Bij iedere LEGO DC Super Hero Girls set zit een schattige, maar gemene Kryptomite.
Op voorraad
SKU
5702015865500
€ 16,75
Verduiveld! Supergirl's telefoon slaat alarm: Lashina en de venijnige kleine Kryptomite willen Krypto kidnappen! Doe het schild op het hok van Krypto dicht om de salvo's uit Lashina's noppenschieter af te weren en open het vuur met de katapult op het dak.

Oh nee! Lashina verstrikt Krypto met haar zweep en zet hem gevangen in een kooi! Gelukkig raakt de blauwe Kryptomite snel in de war. Help Krypto te ontsnappen uit de achterkant van de tank voordat ze met hem wegrijden!

Inclusief Lashina minifiguur, Krypto figuurtje en een verwarde blauwe Kryptomite. Bekijk ook set 41230 Batgirl Batjet achtervolging voor nog meer speelplezier met superheldenthema!

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een tank met noppenschieter en achterin een kooi met afneembaar deksel om Krypto in gevangen te zetten.
? Ook inclusief hondenhok met beweegbaar schild, brandkraan en katapult.
? Vuur met Krypto's katapult de gele bal in de richting van Lashina's tank.
? Vang Krypto met Lashina's zweep en zet hem gevangen in de kooi achterin de tank.
? Bevrijd Krypto uit de kooi!
? Accessoire-elementen: Lashina's zweep, gele bal voor in de katapult, nop voor in de noppenschieter, Supergirl's telefoon en een hondenbot.
? Bij iedere LEGO DC Super Hero Girls set zit een schattige, maar gemene Kryptomite.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015865500
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen