LEGO Disney Frozen Elsa's Magische IJspaleis - 41148

Rijd met de slee van Disney's Anna naar het ijspaleis en help Elsa haar krachten te gebruiken om de deuren te openen: de schuifbrug ligt klaar voor haar officiële aankomst in het kasteel. Geniet van thee en taartjes in de grote hal en laat de magische trap tevoorschijn komen zodat ze de slaapkamer op de eerste verdieping kan gaan bekijken. Ze kan ook naar buiten gaan via de glijbaan en het sneeuwfort bezoeken, waar Olaf, Marshmallow en de Snowgies staan te wachten! Inclusief minifiguren van Elsa met haar cape van glanzende stof en Anna, plus Olaf, Marshmallow en vier Snowgies. Eigenschappen: ? Elsa's magische ijspaleis is inclusief monumentale ingang met schuifbrug-functie, keuken, tafel met krukjes, muziekhoek, magische draaiende trap en slaapkamer op de eerste verdieping met een groot balkon en een glijbaan. ? Buiten het paleis vind je een speeltuin met een boom, een sneeuwfort en een wip, plus een slee met drie rijtuigjes. ? Accessoires: theepot, glazen, taart, wortel, chocolade, bladmuziek, spiegel en vloerkleed. ? Beleef uren speelplezier met het opbouwen van het enorme ijspaleis met alle speciale, magische functies. ? Speel beroemde scènes na uit Disney's Frozen en Frozen Fever. ? Bedenk nieuwe avonturen met je favoriete Disney Frozen figuren.
Niet op voorraad
SKU
5702015867351
€ 67,95
Rijd met de slee van Disney's Anna naar het ijspaleis en help Elsa haar krachten te gebruiken om de deuren te openen: de schuifbrug ligt klaar voor haar officiële aankomst in het kasteel.

Geniet van thee en taartjes in de grote hal en laat de magische trap tevoorschijn komen zodat ze de slaapkamer op de eerste verdieping kan gaan bekijken. Ze kan ook naar buiten gaan via de glijbaan en het sneeuwfort bezoeken, waar Olaf, Marshmallow en de Snowgies staan te wachten!

Inclusief minifiguren van Elsa met haar cape van glanzende stof en Anna, plus Olaf, Marshmallow en vier Snowgies.

Eigenschappen:


? Elsa's magische ijspaleis is inclusief monumentale ingang met schuifbrug-functie, keuken, tafel met krukjes, muziekhoek, magische draaiende trap en slaapkamer op de eerste verdieping met een groot balkon en een glijbaan.
? Buiten het paleis vind je een speeltuin met een boom, een sneeuwfort en een wip, plus een slee met drie rijtuigjes.
? Accessoires: theepot, glazen, taart, wortel, chocolade, bladmuziek, spiegel en vloerkleed.
? Beleef uren speelplezier met het opbouwen van het enorme ijspaleis met alle speciale, magische functies.
? Speel beroemde scènes na uit Disney's Frozen en Frozen Fever.
? Bedenk nieuwe avonturen met je favoriete Disney Frozen figuren.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015867351
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen