LEGO DUPLO Cars 3 Piston Cup Race - 10857

Fans van Disney Pixar Cars 3 zullen met plezier Bliksem McQueen en Jackson Storm naast elkaar zetten voor de laatste race om de Piston Cup en Luigi helpen om de race te starten. Help hen de eerste motorische vaardigheden en basisvaardigheden voor het bouwen onder de knie te krijgen door samen de drie auto's en de startboog te bouwen. Prikkel daarna hun fantasie en speel een rollenspel met hen wanneer Luigi zijn vlag opsteekt. Wie wint er deze keer? Deze set omvat de bouwbare Disney Pixar figuren Bliksem McQueen, Jackson Storm en Luigi en een startboog voor de laatste race om de Piston Cup. Eigenschappen: ? Inclusief stenen met opdruk van een wedstrijdtimer, de Piston Cup en geruite vlaggen. ? Accessoire-elementen: een trofee en een groene vlag om de race te starten. ? Jonge kinderen zullen eindeloos plezier beleven aan de wedstrijden die ze kunnen houden met deze boeiende set. ? Stimuleer de prille rollenspelvaardigheden van je kind met gesprekken tussen de drie personages. ? Bouw en herbouw de startboog op verschillende manieren om eenvoudige bouwvaardigheden te oefenen. ? LEGO DUPLO sets zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.
Niet op voorraad
SKU
5702015866736
€ 39,95
Fans van Disney Pixar Cars 3 zullen met plezier Bliksem McQueen en Jackson Storm naast elkaar zetten voor de laatste race om de Piston Cup en Luigi helpen om de race te starten.

Help hen de eerste motorische vaardigheden en basisvaardigheden voor het bouwen onder de knie te krijgen door samen de drie auto's en de startboog te bouwen. Prikkel daarna hun fantasie en speel een rollenspel met hen wanneer Luigi zijn vlag opsteekt. Wie wint er deze keer?

Deze set omvat de bouwbare Disney Pixar figuren Bliksem McQueen, Jackson Storm en Luigi en een startboog voor de laatste race om de Piston Cup.

Eigenschappen:


? Inclusief stenen met opdruk van een wedstrijdtimer, de Piston Cup en geruite vlaggen.
? Accessoire-elementen: een trofee en een groene vlag om de race te starten.
? Jonge kinderen zullen eindeloos plezier beleven aan de wedstrijden die ze kunnen houden met deze boeiende set.
? Stimuleer de prille rollenspelvaardigheden van je kind met gesprekken tussen de drie personages.
? Bouw en herbouw de startboog op verschillende manieren om eenvoudige bouwvaardigheden te oefenen.
? LEGO DUPLO sets zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015866736
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen