LEGO DUPLO Mijn Eerste Draaimolen - 10845

Laat je kind kennismaken met de beginselen van oorzaak en gevolg met deze zelf te bouwen draaimolen van stevige LEGO DUPLO stenen. Als de bovenkant van de draaimolen wordt rondgedraaid, gaan de stoeltjes die op de speciale tandwielen staan ook draaien. Bij de set horen drie DUPLO figuurtjes van kinderen en verschillende stenen met opdruk om bij elkaar te zoeken: er valt van alles te beleven en te leren met deze leuke set. Inclusief drie LEGO DUPLO figuren van kinderen plus een vogel. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een draaimolen met draaibare tandwielen, twee stoeltjes en een boom om zelf te bouwen. ? Inclusief stenen met opdruk van een bal, een pop en een graafmachine. Zoek de bijpassende afbeeldingen op de bovenkant van de draaimolen. ? Draai de kegel van de draaimolen rond en zie hoe de stoeltjes ook beginnen te draaien. ? Met dit eenvoudig te bouwen model en de stevige tandwielen kan de bouwvaardigheid spelenderwijs worden gestimuleerd. ? LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.
Niet op voorraad
SKU
5702015866613
€ 18,54
Laat je kind kennismaken met de beginselen van oorzaak en gevolg met deze zelf te bouwen draaimolen van stevige LEGO DUPLO stenen. Als de bovenkant van de draaimolen wordt rondgedraaid, gaan de stoeltjes die op de speciale tandwielen staan ook draaien.

Bij de set horen drie DUPLO figuurtjes van kinderen en verschillende stenen met opdruk om bij elkaar te zoeken: er valt van alles te beleven en te leren met deze leuke set.

Inclusief drie LEGO DUPLO figuren van kinderen plus een vogel.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een draaimolen met draaibare tandwielen, twee stoeltjes en een boom om zelf te bouwen.
? Inclusief stenen met opdruk van een bal, een pop en een graafmachine. Zoek de bijpassende afbeeldingen op de bovenkant van de draaimolen.
? Draai de kegel van de draaimolen rond en zie hoe de stoeltjes ook beginnen te draaien.
? Met dit eenvoudig te bouwen model en de stevige tandwielen kan de bouwvaardigheid spelenderwijs worden gestimuleerd.
? LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015866613
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen