LEGO DUPLO Mijn Eerste Taartjes - 10850

Kijk hoeveel verschillende taartjes je kind in elkaar kan zetten voor een verjaardagsfeestje of andere feestelijke gelegenheid! Het is leuk voor peuters om verschillende combinaties te bedenken en de fantasie en fijne motoriek worden erdoor gestimuleerd. Deze set biedt volop mogelijkheden voor rollenspel in caféstijl, inspirerende recepten en oefenen van bouwvaardigheden. En superveel plezier, natuurlijk. LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes. Inclusief twee taartjes om zelf te bouwen, plus een kaars- en een bloem-element. Eigenschappen: ? Stimuleer de ontwikkeling van de bouwvaardigheid via verschillende combinaties. ? Een kleine set met grote stenen ? voor urenlang speelplezier. ? Kleine kinderen kunnen leuk en gemakkelijk spelen met de speciale LEGO DUPLO producten.
Niet op voorraad
SKU
5702015866668
€ 8,95
Kijk hoeveel verschillende taartjes je kind in elkaar kan zetten voor een verjaardagsfeestje of andere feestelijke gelegenheid! Het is leuk voor peuters om verschillende combinaties te bedenken en de fantasie en fijne motoriek worden erdoor gestimuleerd.

Deze set biedt volop mogelijkheden voor rollenspel in caféstijl, inspirerende recepten en oefenen van bouwvaardigheden. En superveel plezier, natuurlijk. LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes.

Inclusief twee taartjes om zelf te bouwen, plus een kaars- en een bloem-element.

Eigenschappen:


? Stimuleer de ontwikkeling van de bouwvaardigheid via verschillende combinaties.
? Een kleine set met grote stenen ? voor urenlang speelplezier.
? Kleine kinderen kunnen leuk en gemakkelijk spelen met de speciale LEGO DUPLO producten.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015866668
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen