LEGO DUPLO Mijn Eerste Treinset - 10507

Maak kennis met de spannende wereld van treinen, met LEGO DUPLO Mijn eerste treinset. Bouw zelf de vrolijk gekleurde stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein. Met een heleboel DUPLO bouwstenen en rails is dit de perfecte set voor kleine bouwers, waar urenlang creatief mee kan worden gespeeld. Wordt geleverd met machinist en kind DUPLO figuur. Eigenschappen: ? Bevat stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket en klok, brandstofpomp, sein, DUPLO bouwstenen en een heleboel rails. ? Laat de figuren instappen en de stoomtrein is klaar om te vertrekken. ? Vul de trein met voldoende brandstof en zet hem in beweging. ? Koop kaartjes aan het loket op het station. ? Producten van LEGO DUPLO zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, die er veilig en leuk mee kunnen spelen. ? Dit product vereist 3 AA batterijen (niet bijgeleverd).
Niet op voorraad
SKU
5702015153577
€ 38,50
Maak kennis met de spannende wereld van treinen, met LEGO DUPLO Mijn eerste treinset. Bouw zelf de vrolijk gekleurde stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein.

Met een heleboel DUPLO bouwstenen en rails is dit de perfecte set voor kleine bouwers, waar urenlang creatief mee kan worden gespeeld. Wordt geleverd met machinist en kind DUPLO figuur.

Eigenschappen:


? Bevat stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket en klok, brandstofpomp, sein, DUPLO bouwstenen en een heleboel rails.
? Laat de figuren instappen en de stoomtrein is klaar om te vertrekken.
? Vul de trein met voldoende brandstof en zet hem in beweging.
? Koop kaartjes aan het loket op het station.
? Producten van LEGO DUPLO zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, die er veilig en leuk mee kunnen spelen.
? Dit product vereist 3 AA batterijen (niet bijgeleverd).

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015153577
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen