LEGO DUPLO Verjaardagspicknick - 10832

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Wat een feest voor jonge kinderen! Samen met oma naar het park met ballonnen en spulletjes voor een speciale verjaardagspicknick. Uren speelplezier met de wip die echt kan bewegen, de boom die je zelf kunt bouwen en de picknickdeken! Inclusief drie LEGO DUPLO figuren: een oma en twee kinderen, plus een figuurtje van een eekhoorn. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO DUPLO wereld. Eigenschappen: ? Met echt werkende wip en boom om zelf te bouwen. ? Bij de set horen stenen met verjaarscadeau-opdruk en nootjes-opdruk (voor de eekhoorn), om verhalen mee te bedenken. ? Accessoire-elementen: picknickdeken van echte stof, ballonnen, een taart en een bloem. ? Met de moderne figuren en de accessoires kun je je kind helpen om door middel van spel te oefenen met allerlei gebeurtenissen uit het dagelijks leven. ? Uren speelplezier voor peuters met het laten bewegen van de wip en het klaarzetten van de speciale verjaardagspicknick. ? LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.
Niet op voorraad
SKU
5702015865586
€ 14,75
Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Wat een feest voor jonge kinderen!

Samen met oma naar het park met ballonnen en spulletjes voor een speciale verjaardagspicknick. Uren speelplezier met de wip die echt kan bewegen, de boom die je zelf kunt bouwen en de picknickdeken!

Inclusief drie LEGO DUPLO figuren: een oma en twee kinderen, plus een figuurtje van een eekhoorn. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO DUPLO wereld.

Eigenschappen:


? Met echt werkende wip en boom om zelf te bouwen.
? Bij de set horen stenen met verjaarscadeau-opdruk en nootjes-opdruk (voor de eekhoorn), om verhalen mee te bedenken.
? Accessoire-elementen: picknickdeken van echte stof, ballonnen, een taart en een bloem.
? Met de moderne figuren en de accessoires kun je je kind helpen om door middel van spel te oefenen met allerlei gebeurtenissen uit het dagelijks leven.
? Uren speelplezier voor peuters met het laten bewegen van de wip en het klaarzetten van de speciale verjaardagspicknick.
? LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015865586
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen