LEGO Friends Andrea's Speedboottransport - 41316

Met de coole LEGO Friends Andrea?s speedboottransport-set verken je de kust van Heartlake over land of op het water. De sportieve strandwagen is inclusief aanhanger en sleepkabel en de speedboot heeft besturing en een propeller die kan draaien. Bouw een heerlijk zomerfeest met de sapbar, strandgedeelte, ligstoelen en een barbecue. Inclusief Andrea en Emma minifiguren en een figuurtje van Bubbles de schildpad. Deze set vormt de perfecte aanvulling op de andere LEGO Friends strandsets: de surfshop (41315) en de catamaran (41317). Eigenschappen: ? De set bestaat uit een speedboot met besturing en propeller die kan draaien, strandwagen met aanhanger en een strandfeest-tafereel met sapbar, blender, twee ligstoelen, een parasol en een barbecue. ? Accessoire-elementen: gitaar, sapglazen, ananas, bananen, worstjes, mandje met hotdogbroodjes en een tegel met tijdschrift-opdruk. ? Rijd naar de waterkant in de sportieve strandwagen en zoek een plekje om de speedboot te water te laten. ? Ontdek de kust van Heartlake City in de speedboot en sluit vriendschap met een schildpad! ? Leg aan bij het strandfeest en geniet van een hotdog van de barbecue. ? De speedboot kan niet echt drijven.
Niet op voorraad
SKU
5702015866453
€ 25,95
Met de coole LEGO Friends Andrea?s speedboottransport-set verken je de kust van Heartlake over land of op het water.

De sportieve strandwagen is inclusief aanhanger en sleepkabel en de speedboot heeft besturing en een propeller die kan draaien. Bouw een heerlijk zomerfeest met de sapbar, strandgedeelte, ligstoelen en een barbecue.

Inclusief Andrea en Emma minifiguren en een figuurtje van Bubbles de schildpad. Deze set vormt de perfecte aanvulling op de andere LEGO Friends strandsets: de surfshop (41315) en de catamaran (41317).

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een speedboot met besturing en propeller die kan draaien, strandwagen met aanhanger en een strandfeest-tafereel met sapbar, blender, twee ligstoelen, een parasol en een barbecue.
? Accessoire-elementen: gitaar, sapglazen, ananas, bananen, worstjes, mandje met hotdogbroodjes en een tegel met tijdschrift-opdruk.
? Rijd naar de waterkant in de sportieve strandwagen en zoek een plekje om de speedboot te water te laten.
? Ontdek de kust van Heartlake City in de speedboot en sluit vriendschap met een schildpad!
? Leg aan bij het strandfeest en geniet van een hotdog van de barbecue.
? De speedboot kan niet echt drijven.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015866453
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen