LEGO Friends Emma's Huis - 41095

Bouw je eigen moderne droomhuis! In LEGO Friends Emma?s huis herken je het creatieve talent van haar familie. Met de verse groenten uit eigen tuin en met wat er te vinden is in de koelkast met deur die open kan kunnen heerlijk maaltijden worden bereid in de moderne keuken. De hele familie kan een film zien op de grote, moderne tv met plat scherm in de woonkamer. Emma vindt het heerlijk wanneer haar vriendinnen op visite komen: ze maken plezier in haar zelf ontworpen kamer en ze genieten van het uitzicht vanaf haar balkon. Emma kan na een lekker lang schuimbad voor de grote spiegel in haar kamer oefenen in het aanbrengen van make-up. In de eenvoudige meditatie-tuin met vogelhuisje kan ze schilderen en op het dakterras kan ze voor al haar vriendinnen een barbecuefeest houden. Combineer deze bouwset met Olivia?s zwembad (41090) voor nog meer speelmogelijkheden. Bevat 3 minifiguren: Emma, haar moeder Charlotte en haar vader Luis, plus haar vogel.
Niet op voorraad
SKU
5702015346757
€ 129,95
Bouw je eigen moderne droomhuis! In LEGO Friends Emma?s huis herken je het creatieve talent van haar familie. Met de verse groenten uit eigen tuin en met wat er te vinden is in de koelkast met deur die open kan kunnen heerlijk maaltijden worden bereid in de moderne keuken.

De hele familie kan een film zien op de grote, moderne tv met plat scherm in de woonkamer. Emma vindt het heerlijk wanneer haar vriendinnen op visite komen: ze maken plezier in haar zelf ontworpen kamer en ze genieten van het uitzicht vanaf haar balkon.

Emma kan na een lekker lang schuimbad voor de grote spiegel in haar kamer oefenen in het aanbrengen van make-up. In de eenvoudige meditatie-tuin met vogelhuisje kan ze schilderen en op het dakterras kan ze voor al haar vriendinnen een barbecuefeest houden.

Combineer deze bouwset met Olivia?s zwembad (41090) voor nog meer speelmogelijkheden. Bevat 3 minifiguren: Emma, haar moeder Charlotte en haar vader Luis, plus haar vogel.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015346757
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen