LEGO Friends Heartlake Surfshop - 41315

De LEGO Friends Heartlake surfshop is inclusief kassa en allerlei vakantie-artikelen. Hier huur je je hele watersportuitrusting: surfboards, een kajak met peddel, zwemvliezen en een waterdichte camera. Voor de deur vind je een strandgedeelte met ligstoel en douche, een aanlegsteiger met boeien en een rotsblok waar een zeehond op woont. Inclusief Mia minifiguur in wetsuit plus een figuurtje van Velvet de zeehond. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een surfshop met deur die open kan, strandgedeelte met ligstoel, steiger met boeien, surfboardrek, kajak om zelf te bouwen en een rotsblok voor de zeehond. ? Accessoire-elementen: een peddel, twee surfboards, een waterdichte camera, een zonnebril, een verrekijker, waterflesjes, een ansichtkaart en een kassa. ? Koop een verrekijker in de surfshop en probeer de zeehond te vinden. ? Beleef paddleboard-avonturen met Mia: combineer een surfboard met de peddel van de kajak. ? Ontspan aan het strand en spoel het zand van je af onder de douche na een dag vol avontuur.
Niet op voorraad
SKU
5702015866439
€ 16,75
De LEGO Friends Heartlake surfshop is inclusief kassa en allerlei vakantie-artikelen. Hier huur je je hele watersportuitrusting: surfboards, een kajak met peddel, zwemvliezen en een waterdichte camera.

Voor de deur vind je een strandgedeelte met ligstoel en douche, een aanlegsteiger met boeien en een rotsblok waar een zeehond op woont.

Inclusief Mia minifiguur in wetsuit plus een figuurtje van Velvet de zeehond.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een surfshop met deur die open kan, strandgedeelte met ligstoel, steiger met boeien, surfboardrek, kajak om zelf te bouwen en een rotsblok voor de zeehond.
? Accessoire-elementen: een peddel, twee surfboards, een waterdichte camera, een zonnebril, een verrekijker, waterflesjes, een ansichtkaart en een kassa.
? Koop een verrekijker in de surfshop en probeer de zeehond te vinden.
? Beleef paddleboard-avonturen met Mia: combineer een surfboard met de peddel van de kajak.
? Ontspan aan het strand en spoel het zand van je af onder de douche na een dag vol avontuur.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5702015866439
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen