LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318

Het LEGO Friends Heartlake ziekenhuis omvat drie verdiepingen met behandelruimtes en apparatuur voor het verzorgen van patiënten. Er is een kraamafdeling met wiegje en weegschaal, een röntgenafdeling inclusief scanner en lichtbak en een onderzoekskamer met een bed en microscoop om proeven te bestuderen. De wachtkamer op de begane grond is inclusief receptiebalie en verkoopautomaat plus een EHBO-ingang voor patiënten die per ambulance or helikopter aankomen. Inclusief drie minifiguren: Olivia in verpleegstersuniform, Henry en dokter Patel, plus baby-figuurtje Ola. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een modulair ziekenhuisgebouw van 3 verdiepingen inclusief helikopter met brancard, ambulance met brancard op wielen, rolstoel, kinderwagen, medicijnkarretje en een fiets. ? Het ziekenhuis is inclusief wachtruimte met schuifdeur, receptiebalie, zithoek, verkoopautomaat, waterkoeler en een aquarium; EHBO-ingang met klapdeuren; röntgenafdeling met draaibaar bed, scanner, lichtbak en een skelet; kraamafdeling met wiegje, weegschaal en badkamer met verschoontafel; onderzoekskamer met bed, hartmonitor en microscoop; en een helikopterplatform. ? Accessoire-elementen: gips voor een arm, tegels met röntgen-opdruk, vergrootglas, flesjes, schaar, waarschuwingsbord voor natte vloer en een zuigfles. ? Kom in actie als de ambulance aankomt en breng de patiënt zo snel mogelijk naar de EHBO-afdeling. ? Maak een röntgenfoto van Henry's arm en leg er een gipsverband omheen. ? Weeg de pasgeboren baby in de kraamafdeling en geef haar de fles. ? Help de dokter die haar ronde maakt met haar medicijnkarretje bij de hand en de patiënten behandelt. ? Bedenk allerlei verhalen over het verzorgen en genezen van mensen. ? Deze modulaire set kan op allerlei manieren worden op- en omgebouwd.
Niet op voorraad
SKU
5702015866477
€ 94,99
Het LEGO Friends Heartlake ziekenhuis omvat drie verdiepingen met behandelruimtes en apparatuur voor het verzorgen van patiënten.

Er is een kraamafdeling met wiegje en weegschaal, een röntgenafdeling inclusief scanner en lichtbak en een onderzoekskamer met een bed en microscoop om proeven te bestuderen.

De wachtkamer op de begane grond is inclusief receptiebalie en verkoopautomaat plus een EHBO-ingang voor patiënten die per ambulance or helikopter aankomen.

Inclusief drie minifiguren: Olivia in verpleegstersuniform, Henry en dokter Patel, plus baby-figuurtje Ola.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een modulair ziekenhuisgebouw van 3 verdiepingen inclusief helikopter met brancard, ambulance met brancard op wielen, rolstoel, kinderwagen, medicijnkarretje en een fiets.
? Het ziekenhuis is inclusief wachtruimte met schuifdeur, receptiebalie, zithoek, verkoopautomaat, waterkoeler en een aquarium; EHBO-ingang met klapdeuren; röntgenafdeling met draaibaar bed, scanner, lichtbak en een skelet; kraamafdeling met wiegje, weegschaal en badkamer met verschoontafel; onderzoekskamer met bed, hartmonitor en microscoop; en een helikopterplatform.
? Accessoire-elementen: gips voor een arm, tegels met röntgen-opdruk, vergrootglas, flesjes, schaar, waarschuwingsbord voor natte vloer en een zuigfles.
? Kom in actie als de ambulance aankomt en breng de patiënt zo snel mogelijk naar de EHBO-afdeling.
? Maak een röntgenfoto van Henry's arm en leg er een gipsverband omheen.
? Weeg de pasgeboren baby in de kraamafdeling en geef haar de fles.
? Help de dokter die haar ronde maakt met haar medicijnkarretje bij de hand en de patiënten behandelt.
? Bedenk allerlei verhalen over het verzorgen en genezen van mensen.
? Deze modulaire set kan op allerlei manieren worden op- en omgebouwd.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015866477
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen