LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317

Trossen los voor een luxe cruise aan boord van de LEGO Friends Sunshine catamaran inclusief zonnedek, zwembad, brug, glijbaan, wenteltrap, garage en schuifdeur met toegang tot het woonvertrek. Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te zien. Gebruik de jetski om de bananenboot of de grote opblaasband door het water te slepen en de hele dag te spelen met de vrolijke dolfijnen. Inclusief drie minifiguren: Olivia, Stephanie en Liam, plus de dolfijnen Sheen en Sapphire. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een catamaran van drie verdiepingen, een jetski en een bananenboot. ? De catamaran is inclusief zonnedek met twee ligstoelen en een zwembad, een brug met bedieningsfuncties en een zithoek, een glijbaan en een wenteltrap om in en uit het water te komen, een garage die open kan met plaats voor de jetski en een woonvertrek met keuken, slaapcabines en een zithoek met bank plus een bodem van doorzichtige stenen. ? Accessoire-elementen: opblaasband, reddingsboeien, zwemvliezen, ijsjes, een lolly, mandjes, een krant, een smartphone en een mp3-speler. ? Ga op een luxe vakantie met de LEGO Friends catamaran met eigen zwembad aan dek. ? Haal de bovenkant van het schip eraf om in het woongedeelte en de zithoek met doorzichtige bodem te spelen. ? Dat wordt lachen met de bananenboot en de opblaasband die je snel door de golven sleept met de jetski. ? Sluit vriendschap met de dolfijnen die naast de catamaran komen zwemmen. ? De LEGO Friends Sunshine catamaran kan niet echt drijven.
Niet op voorraad
SKU
5702015866460
€ 57,75
Trossen los voor een luxe cruise aan boord van de LEGO Friends Sunshine catamaran inclusief zonnedek, zwembad, brug, glijbaan, wenteltrap, garage en schuifdeur met toegang tot het woonvertrek.

Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te zien. Gebruik de jetski om de bananenboot of de grote opblaasband door het water te slepen en de hele dag te spelen met de vrolijke dolfijnen.

Inclusief drie minifiguren: Olivia, Stephanie en Liam, plus de dolfijnen Sheen en Sapphire.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een catamaran van drie verdiepingen, een jetski en een bananenboot.
? De catamaran is inclusief zonnedek met twee ligstoelen en een zwembad, een brug met bedieningsfuncties en een zithoek, een glijbaan en een wenteltrap om in en uit het water te komen, een garage die open kan met plaats voor de jetski en een woonvertrek met keuken, slaapcabines en een zithoek met bank plus een bodem van doorzichtige stenen.
? Accessoire-elementen: opblaasband, reddingsboeien, zwemvliezen, ijsjes, een lolly, mandjes, een krant, een smartphone en een mp3-speler.
? Ga op een luxe vakantie met de LEGO Friends catamaran met eigen zwembad aan dek.
? Haal de bovenkant van het schip eraf om in het woongedeelte en de zithoek met doorzichtige bodem te spelen.
? Dat wordt lachen met de bananenboot en de opblaasband die je snel door de golven sleept met de jetski.
? Sluit vriendschap met de dolfijnen die naast de catamaran komen zwemmen.
? De LEGO Friends Sunshine catamaran kan niet echt drijven.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015866460
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen