LEGO Friends Wintersport IJsbaan - 41322

Het is tijd voor ijspret met de LEGO Friends Wintersport ijsbaan inclusief openluchtijsbaan met toegangsdeuren die open kunnen, ijshockey-doelen en zitgedeelte. Zing, speel of dans op het draaibare podium bij de schaatshut, huur een paar schaatsen en hockeyspullen of koop een lekkere krakeling in het winkeltje. Bij de set hoort ook een boom waar een lief konijntje in woont. Inclusief Stephanie en Nate minifiguren in schaatskleding plus een figuurtje van het konijntje Moka. Eigenschappen: ? De set omvat een ijsbaan met toegangsdeuren die open kunnen en losse ijshockey-doelen, een schaatshut met draaibaar podium, een winkeltje met krakelingen en een plek om schaatsen en hockeyspullen te huren. ? Accessoire-elementen: schaatsen, hockeysticks, puck, saxofoon, microfoon, bekers, krakeling, croissant en een wortel. ? Maak de deuren van de ijsbaan open zodat Stephanie een rondje kan schaatsen. ? Spreek af met je vriendinnen voor een versgebakken krakeling en speel met het lieve konijntje. ? Zet de doelen klaar voor een stevig potje ijshockey! ? Laat Nate een coole show geven met zijn saxofoon en de microfoon en draai het podium in het rond voor een extra effect.
Niet op voorraad
SKU
5702015866545
€ 28,75
Het is tijd voor ijspret met de LEGO Friends Wintersport ijsbaan inclusief openluchtijsbaan met toegangsdeuren die open kunnen, ijshockey-doelen en zitgedeelte.

Zing, speel of dans op het draaibare podium bij de schaatshut, huur een paar schaatsen en hockeyspullen of koop een lekkere krakeling in het winkeltje. Bij de set hoort ook een boom waar een lief konijntje in woont.

Inclusief Stephanie en Nate minifiguren in schaatskleding plus een figuurtje van het konijntje Moka.

Eigenschappen:


? De set omvat een ijsbaan met toegangsdeuren die open kunnen en losse ijshockey-doelen, een schaatshut met draaibaar podium, een winkeltje met krakelingen en een plek om schaatsen en hockeyspullen te huren.
? Accessoire-elementen: schaatsen, hockeysticks, puck, saxofoon, microfoon, bekers, krakeling, croissant en een wortel.
? Maak de deuren van de ijsbaan open zodat Stephanie een rondje kan schaatsen.
? Spreek af met je vriendinnen voor een versgebakken krakeling en speel met het lieve konijntje.
? Zet de doelen klaar voor een stevig potje ijshockey!
? Laat Nate een coole show geven met zijn saxofoon en de microfoon en draai het podium in het rond voor een extra effect.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015866545
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen