LEGO Juniors City Brandweerkoffer - 10740

Er is brand uitgebroken in een leegstaand huis! Bel de LEGO City brandweer en stuur ze op de noodsituatie af met de snelle brandweertruck en -motor. Help de helden van de brandweer bij het dak te komen met de hoogwerker om het vuur van bovenaf te blussen, maar pas op voor de vlammen die uit de deuropening slaan! Deze spannende LEGO Juniors speelkoffer zit boordevol verrassingen. Inclusief twee brandweerman-minifiguren. Eigenschappen: ? De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen brandweertruck met bergruimte achterin en aanhanger met beweegbare hoogwerker, een motor en een verlaten huis met ramen en een deur die open kan. ? Maak de aanhanger vast aan de brandweertruck en haast je naar het brandende huis! ? Plaats een brandweerman-minifiguur in de hoogwerker en zorg dat de vlammen op het dak van bovenaf kunnen worden geblust. ? Laat het vlamelement dor de deuropening naar buiten steken voor een 'uitslaande brand'-effect. ? Eenvoudig te bouwen model met grote elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarmee kinderen direct aan de slag kunnen. ? Accessoire-elementen: vier doorschijnende oranje 'vlammen', doorschijnend blauw 'water', twee zuurstoftanks, een bijl, een zaag en twee brandblussers. ? Met de LEGO Juniors koffer kun je overal aan de slag met bouwen!
Niet op voorraad
SKU
5702015868792
€ 18,99
Er is brand uitgebroken in een leegstaand huis! Bel de LEGO City brandweer en stuur ze op de noodsituatie af met de snelle brandweertruck en -motor.

Help de helden van de brandweer bij het dak te komen met de hoogwerker om het vuur van bovenaf te blussen, maar pas op voor de vlammen die uit de deuropening slaan! Deze spannende LEGO Juniors speelkoffer zit boordevol verrassingen.

Inclusief twee brandweerman-minifiguren.

Eigenschappen:


? De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen brandweertruck met bergruimte achterin en aanhanger met beweegbare hoogwerker, een motor en een verlaten huis met ramen en een deur die open kan.
? Maak de aanhanger vast aan de brandweertruck en haast je naar het brandende huis!
? Plaats een brandweerman-minifiguur in de hoogwerker en zorg dat de vlammen op het dak van bovenaf kunnen worden geblust.
? Laat het vlamelement dor de deuropening naar buiten steken voor een 'uitslaande brand'-effect.
? Eenvoudig te bouwen model met grote elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarmee kinderen direct aan de slag kunnen.
? Accessoire-elementen: vier doorschijnende oranje 'vlammen', doorschijnend blauw 'water', twee zuurstoftanks, een bijl, een zaag en twee brandblussers.
? Met de LEGO Juniors koffer kun je overal aan de slag met bouwen!
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 5702015868792
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen