Carrera

Carrera

Racebanen en op afstand bestuurbare RC-voertuigen van Carrera

Carrera staat voor spannende wedstrijden, gedeelde fascinatie voor snelheid en spectaculaire auto's. Al meer dan 50 jaar spreekt het merk generaties van auto- en motorsportfans wereldwijd aan en brengt het het motorsportgevoel tot in de woonkamer. Voor fans van elektrische racebaanauto's is een race op hun eigen racebaan vaak spannender dan echte racewedstrijden, omdat het hier draait om het behalen van je eigen winst. Hier komen voertuigen uit de hedendaagse racewereld historische klassiekers tegen.
Maar Carrera is niet alleen op het gebied van motorsport een klasse op zich. Ook in de wereld van de op afstand bestuurbare RC-voertuigen loopt Carrera RC ver voorop. Of het nu op afstand bestuurbare auto's drones, helicopters, buggy's of schepen zijn - iedereen vind hier zijn favoriete vrijetijdsbesteding voor thuis of buiten!

Bovendien zijn alle Carrera RC-modellen 'ready to run' en uitgerust met Li-Ion-accu's, die een lange bedrijfsduur en een korte laadtijd garanderen. De modernste en meest innovatieve techniek zorgt er daarnaast voor dat de modellen van de beste kwaliteit zijn en dat deze opvallend door de creativiteit en het indrukwekkende design.

Spannend duel op de racebaan, op straat, in de lucht of in je eigen kamer? Voor welk doel je ook op zoek bent, met de autoracebanen en RC-modellen biedt de online shop van Carrera een indrukwekkend aanbod met talrijke licenties, zoals Red Bull, Ferrari, Nintendo Mario Kart of Disney•Pixar Cars, voor rijplezier en meer dan voldoende power.

Geen producten gevonden voor deze selectie.