Monopoly Junior Cars 3 - Kinderspel

Monopoly Junior: Cars 3 laat kinderen kennismaken met het spel Monopoly en biedt pionnen en een speelbord rond het thema Cars 3. Eerst kiezen de spelers hun favoriete Cars 3 figuur als pion. Als ze dan aan de beurt zijn, gooien ze de dobbelstenen en verplaatsen net als in andere Monopoly spellen over het speelbord. Monopoly Junior duurt minder lang en de spelregels zijn eenvoudig ? dus het is extra leuk voor kids om te spelen. Inhoud ? Speelbord ? 4 pionnen ? 24 Kanskaarten ? 48 Karakterfiches ? 90 Bankbiljetten ? Spelregels Kenmerken ? Vanaf 5 jaar oud ? Voor 2 tot 4 spelers ? Speeltijd ongeveer 30 minuten Moet door een volwassene in elkaar gezet worden. Verstikkingsgevaar ? bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Op zoek naar een andere versie van Monopoly? Bekijk de Monopoly merkpagina.
Niet op voorraad
SKU
5010993388226
€ 18,95
Monopoly Junior: Cars 3 laat kinderen kennismaken met het spel Monopoly en biedt pionnen en een speelbord rond het thema Cars 3. Eerst kiezen de spelers hun favoriete Cars 3 figuur als pion. Als ze dan aan de beurt zijn, gooien ze de dobbelstenen en verplaatsen net als in andere Monopoly spellen over het speelbord.

Monopoly Junior duurt minder lang en de spelregels zijn eenvoudig ? dus het is extra leuk voor kids om te spelen.

Inhoud


? Speelbord
? 4 pionnen
? 24 Kanskaarten
? 48 Karakterfiches
? 90 Bankbiljetten
? Spelregels

Kenmerken


? Vanaf 5 jaar oud
? Voor 2 tot 4 spelers
? Speeltijd ongeveer 30 minuten

Moet door een volwassene in elkaar gezet worden. Verstikkingsgevaar ? bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Op zoek naar een andere versie van Monopoly? Bekijk de Monopoly merkpagina.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 5010993388226
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen