Nijntje Geluidjes Raden - Kinderspel

Dit leuke spelletje is geschikt voor de allerkleinsten! Met illustraties van Dick Bruna (bekend van Nijntje). Bij dit spel horen twee onderwerpen: dieren en alledaagse voorwerpen. Druk op de knop en je hoort een geluidje. Staat het diertje of artikel passende bij je geluid op jouw kaart, dan klap je het luikje dicht. Het spel heeft 3 speelmogelijkheden, die aansluiten bij vaardigheden van het kind. Degene die als eerste alle luikjes dicht heeft en van de geluidsconsole het teken krijgt dat het correct is, heeft gewonnen. Inhoud: ? 4 kaarthouders van hoogwaardig plastic ? Geluidsconsole ? 4 speelkaarten (aan beide kanten bedrukt) ? Voor 2-4 spelers ? Vanaf 3 jaar Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2014 ? categorie 0 en 3 jaar Juryrapport: Een interactief spel dat alle kleine kinderen kunnen spelen omdat er een grote geluksfactor in zit. Een spel met leuke geluidjes, veel verschillende leerelementen en past goed bij de leeftijd. Pedagoog: Dit spel vraagt van de kinderen een aantal zaken: 1. herkennen van afbeeldingen van dingen, dieren en de straat, 2. het kennen en herkennen van de geluiden van dingen, dieren en de straat, 3. snelheid om te reageren en de anderen zo te vlug af te zijn met drukken op de knop, 4. met andere kinderen leren spelen. Het spel heeft een technische look en is kleurrijk (de basiskleuren), wat het voor deze leeftijdsgroep ook aantrekkelijk maakt er mee te spelen.
Niet op voorraad
SKU
8712051211107
€ 18,99
Dit leuke spelletje is geschikt voor de allerkleinsten! Met illustraties van Dick Bruna (bekend van Nijntje).

Bij dit spel horen twee onderwerpen: dieren en alledaagse voorwerpen. Druk op de knop en je hoort een geluidje. Staat het diertje of artikel passende bij je geluid op jouw kaart, dan klap je het luikje dicht.

Het spel heeft 3 speelmogelijkheden, die aansluiten bij vaardigheden van het kind. Degene die als eerste alle luikjes dicht heeft en van de geluidsconsole het teken krijgt dat het correct is, heeft gewonnen.

Inhoud:
? 4 kaarthouders van hoogwaardig plastic
? Geluidsconsole
? 4 speelkaarten (aan beide kanten bedrukt)
? Voor 2-4 spelers
? Vanaf 3 jaar

Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2014 ? categorie 0 en 3 jaar


Juryrapport: Een interactief spel dat alle kleine kinderen kunnen spelen omdat er een grote geluksfactor in zit. Een spel met leuke geluidjes, veel verschillende leerelementen en past goed bij de leeftijd.

Pedagoog:
Dit spel vraagt van de kinderen een aantal zaken:
1. herkennen van afbeeldingen van dingen, dieren en de straat,
2. het kennen en herkennen van de geluiden van dingen, dieren en de straat,
3. snelheid om te reageren en de anderen zo te vlug af te zijn met drukken op de knop,
4. met andere kinderen leren spelen.
Het spel heeft een technische look en is kleurrijk (de basiskleuren), wat het voor deze leeftijdsgroep ook aantrekkelijk maakt er mee te spelen.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 8712051211107
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen