Parrot POT zwart intelligente bloempot

De intelligente pot die zorg draagt voor uw planten. Parrot Pot is een slimme pot die u helpt uw planten in goede gezondheid te houden. Hij bevat een intelligent sproeisysteem en 4 sensoren die continu de behoeften van uw plant analyseren Perfect Drop Na enkele cycli begrijpt Parrot Pot de behoeften van uw plant, zodat de pot het waterverbruik eraan kan aanpassen. Het automatische sproeisysteem stimuleert de groei van uw plant: uw plant krijgt de juiste hoeveelheid water op het juiste moment. . Plant Sitter Parrot Pot optimaliseert het waterverbruik zodat hij tot één maand lang automatisch en autonoom de plant kan besproeien. Het sproeivolume wordt dan aangepast zodat uw plant tijdens uw afwezigheid in leven blijft. Met Parrot Pot kunt u op vakantie gaan in de geruststelling dat uw plant bij thuiskomst in goede gezondheid zal zijn Plant Expert Met behulp van de 4 ingebouwde sensoren meet Parrot Pot nauwkeurig en in realtime de onmisbare gegevens voor de gezondheid van uw plant: zonlicht, meststofgehalte, temperatuur en bodemvochtigheid. U ontvangt persoonlijk advies over de gezondheid van uw plant of waarschuwingsberichten wanneer een kritiek peil bereikt is. Parrot Pot helpt u bijvoorbeeld beter te begrijpen wanneer u meststof moet toevoegen of wanneer u uw plant moet verplaatsen als het zonlicht niet geschikt voor hem is. Opvolging via smartphone en tablet Parrot Pot kan volledig autonoom uw plant besproeien, zonder tussenkomst van u of de mobiele app. Download gratis de Parrot Flower Power app op uw smartphone of tablet voor een volledige opvolging van de gezondheid van uw plant: licht, temperatuur, meststofgehalte, bodemvochtigheid en waterpeil. U kunt ook de sproeimethode kiezen (Manual, Perfect Drop, Plant Sitter of Custom). Ontvang real-time tips en meldingen wanneer uw plant speciale aandacht nodig heeft. Database met meer dan 8000 planten In de app vindt u deskundig advies van de beste botanisten wereldwijd om u te helpen de groei van uw plant te optimaliseren. Gebruik binnen en buiten Parrot Pot werkt draadloos, autonoom en op 4 AA-batterijen. Hij kan daarom overal staan, zowel binnenshuis als op uw terras, in de tuin of op uw bureau. Dankzij zijn harde buitenkant van ABS en zijn anti-UV-laag vereist de pot minimaal onderhoud.
Niet op voorraad
SKU
3520410038563
€ 107,14
De intelligente pot die zorg draagt voor uw planten.

Parrot Pot is een slimme pot die u helpt uw planten in goede gezondheid te houden. Hij bevat een intelligent sproeisysteem en 4 sensoren die continu de behoeften van uw plant analyseren
Perfect Drop
Na enkele cycli begrijpt Parrot Pot de behoeften van uw plant, zodat de pot het waterverbruik eraan kan aanpassen.
Het automatische sproeisysteem stimuleert de groei van uw plant: uw plant krijgt de juiste hoeveelheid water op het juiste moment. .
Plant Sitter
Parrot Pot optimaliseert het waterverbruik zodat hij tot één maand lang automatisch en autonoom de plant kan besproeien.
Het sproeivolume wordt dan aangepast zodat uw plant tijdens uw afwezigheid in leven blijft.
Met Parrot Pot kunt u op vakantie gaan in de geruststelling dat uw plant bij thuiskomst in goede gezondheid zal zijn
Plant Expert
Met behulp van de 4 ingebouwde sensoren meet Parrot Pot nauwkeurig en in realtime de onmisbare gegevens voor de gezondheid van uw plant: zonlicht, meststofgehalte, temperatuur en bodemvochtigheid.
U ontvangt persoonlijk advies over de gezondheid van uw plant of waarschuwingsberichten wanneer een kritiek peil bereikt is. Parrot Pot helpt u bijvoorbeeld beter te begrijpen wanneer u meststof moet toevoegen of wanneer u uw plant moet verplaatsen als het zonlicht niet geschikt voor hem is.
Opvolging via smartphone en tablet
Parrot Pot kan volledig autonoom uw plant besproeien, zonder tussenkomst van u of de mobiele app.
Download gratis de Parrot Flower Power app op uw smartphone of tablet voor een volledige opvolging van de gezondheid van uw plant: licht, temperatuur, meststofgehalte, bodemvochtigheid en waterpeil.
U kunt ook de sproeimethode kiezen (Manual, Perfect Drop, Plant Sitter of Custom).
Ontvang real-time tips en meldingen wanneer uw plant speciale aandacht nodig heeft.
Database met meer dan 8000 planten
In de app vindt u deskundig advies van de beste botanisten wereldwijd om u te helpen de groei van uw plant te optimaliseren.
Gebruik binnen en buiten
Parrot Pot werkt draadloos, autonoom en op 4 AA-batterijen. Hij kan daarom overal staan, zowel binnenshuis als op uw terras, in de tuin of op uw bureau.
Dankzij zijn harde buitenkant van ABS en zijn anti-UV-laag vereist de pot minimaal onderhoud.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 3520410038563
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen