PLAYMOBIL Cruiseschip - 6978

Met dit te gekke Cruiseschip van PLAYMOBIL kun je nu je mooiste vakanties naspelen. Ga aan boord door middel van de trap, ga van de glijbaan af en plons zo het zwembad in. In de romp van het schip kun je lekker slapen in één van de gezellige slaapkamers. Op het zonnedek van het schip kun je lekker zonnen, of dineer in het restaurant waar je zicht hebt op de zee. Met het Cruiseschip van PLAYMOBIL beleef je gegarandeerd veel speelplezier! Afmetingen: 74 x 36 x 21 cm. - Het Cruiseschip kan niet drijven en is daardoor niet geschikt om echt in het water te gebruiken. - De zijkanten van de romp van het schip zijn uitklapbaar voor meer speelplezier. De romp is niet afneembaar. TIP : bij het verplaatsen van schip is de romp best gesloten. - De brug van het schip is bereikbaar door het dak er af te nemen of via de doorgang. - Veiligheidsvesten zijn opgeborgen in een box in de boeg. - 3 veiligheidsvesten voor volwassenen en 2 voor kinderen zijn inbegrepen. - De figuren kunnen op het dek staan en kunnen zich vasthouden aan de railing. - Het zwembad kan gevuld worden met water en kan eruit genomen worden om te reinigen. - Via de ladder kan je het bovendek en de glijbaan bereiken. - De reddingsboot kan omhoog en omlaag bewegen. - De reddingsboot kan drijven en kan uitgebreid worden met de onderwatermotor (art. 7350) (Niet mogelijk met RC Onderwatermotor 5536). - Kan gecombineerd worden met art. 6983 "Podium met artieste". PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
Niet op voorraad
SKU
4008789069788
€ 81,95
Met dit te gekke Cruiseschip van PLAYMOBIL kun je nu je mooiste vakanties naspelen. Ga aan boord door middel van de trap, ga van de glijbaan af en plons zo het zwembad in. In de romp van het schip kun je lekker slapen in één van de gezellige slaapkamers. Op het zonnedek van het schip kun je lekker zonnen, of dineer in het restaurant waar je zicht hebt op de zee. Met het Cruiseschip van PLAYMOBIL beleef je gegarandeerd veel speelplezier! Afmetingen: 74 x 36 x 21 cm.

- Het Cruiseschip kan niet drijven en is daardoor niet geschikt om echt in het water te gebruiken.
- De zijkanten van de romp van het schip zijn uitklapbaar voor meer speelplezier. De romp is niet afneembaar. TIP : bij het verplaatsen van schip is de romp best gesloten.
- De brug van het schip is bereikbaar door het dak er af te nemen of via de doorgang.
- Veiligheidsvesten zijn opgeborgen in een box in de boeg.
- 3 veiligheidsvesten voor volwassenen en 2 voor kinderen zijn inbegrepen.
- De figuren kunnen op het dek staan en kunnen zich vasthouden aan de railing.
- Het zwembad kan gevuld worden met water en kan eruit genomen worden om te reinigen.
- Via de ladder kan je het bovendek en de glijbaan bereiken.
- De reddingsboot kan omhoog en omlaag bewegen.
- De reddingsboot kan drijven en kan uitgebreid worden met de onderwatermotor (art. 7350) (Niet mogelijk met RC Onderwatermotor 5536).
- Kan gecombineerd worden met art. 6983 "Podium met artieste".

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4008789069788
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen