PLAYMOBIL Monstertruck met Alex en Brute Brock - 9407

Met hun toffe nieuwe voertuigen kunnen de helden van Super 4 weer op pad om voor recht en orde te zorgen. Alex is uitstekend uitgerust met zijn monstertruck. De monstertruck heeft een lier en een werkend netkanon en kan zich door de geveerde offroadwielen zonder problemen aan elke ondergrond aanpassen. Bijzonder kenmerk: het zwaard van Alex kan worden uitgeschoven. Zo zorgt hij er heel gemakkelijk voor dat Brute Brock en zijn apenbende op de vlucht slaan. Nieuwe avonturen: met de monstertruck en vele andere uitbreidingsartikelen kunnen nu weer de avonturen van de Super 4, bekend van de gelijknamige tv-serie op Disney Channel, worden nagespeeld.
Niet op voorraad
SKU
4008789094070
€ 39,99
Met hun toffe nieuwe voertuigen kunnen de helden van Super 4 weer op pad om voor recht en orde te zorgen. Alex is uitstekend uitgerust met zijn monstertruck. De monstertruck heeft een lier en een werkend netkanon en kan zich door de geveerde offroadwielen zonder problemen aan elke ondergrond aanpassen. Bijzonder kenmerk: het zwaard van Alex kan worden uitgeschoven. Zo zorgt hij er heel gemakkelijk voor dat Brute Brock en zijn apenbende op de vlucht slaan.
Nieuwe avonturen: met de monstertruck en vele andere uitbreidingsartikelen kunnen nu weer de avonturen van de Super 4, bekend van de gelijknamige tv-serie op Disney Channel, worden nagespeeld.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4008789094070
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen