PLAYMOBIL Morrie & Schorrie met Burp & Braak - 9458

De tweeling Morrie en Schorrie met hun tweekopige draak Burp en Braak halen altijd grappen en onzin uit. Net als de ruige tweeling heeft ook de draak twee verschillende persoonlijkheden die ruzie maken en het nooit met elkaar eens zijn over welke kop nu de baas is. Ondanks hun vele ruzies lukt het Morrie en Schorrie en hun draken Burp en Braak om in noodgevallen samen te werken en een echt team te vormen. De speelset kan gecombineerd worden met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar). Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier! De set bevat: Morrie en Schorrie, Burp en Braak, zadel, roeiboot, schapen, Viking-helmen, mandje met vis en vele andere accessoires. Bevat verwijderbare zadels, een vikingboot, schapen om te werpen en andere accessoires. Afmetingen Burp en Braak: 48 x 40 x 11 cm (l x b x h). DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
Niet op voorraad
SKU
4008789094582
€ 56,99
De tweeling Morrie en Schorrie met hun tweekopige draak Burp en Braak halen altijd grappen en onzin uit. Net als de ruige tweeling heeft ook de draak twee verschillende persoonlijkheden die ruzie maken en het nooit met elkaar eens zijn over welke kop nu de baas is. Ondanks hun vele ruzies lukt het Morrie en Schorrie en hun draken Burp en Braak om in noodgevallen samen te werken en een echt team te vormen.
De speelset kan gecombineerd worden met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar). Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier!

De set bevat: Morrie en Schorrie, Burp en Braak, zadel, roeiboot, schapen, Viking-helmen, mandje met vis en vele andere accessoires.

Bevat verwijderbare zadels, een vikingboot, schapen om te werpen en andere accessoires. Afmetingen Burp en Braak: 48 x 40 x 11 cm (l x b x h).

DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4008789094582
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen