PLAYMOBIL Vissenpoot & Speknekje - 9460

Vissenpoot en Speknekje zijn een onverslaanbaar duo die er steeds zijn voor Hikkie en Tandloos. Met behulp van handgebaren verslaan ze al hun vijanden! Terwijl de meeste draken nogal omstuimig zijn qua aard, is Speknekje juist heel lief en affectief, vooral als het gaat om Vissenpoot. Waarschijnlijk is dit ook te danken aan hun gemeenschappelijke favoriete hobby, namelijk eten! De speelset kan ook optimaal worden gecombineerd met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar).Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier! De set is inclusief: Vissenpoot, Speknekje, zadel, Viking-helm, tafel met banken, kampvuur, schapen en vele andere accessoires. Met afneembaar zadel, eetplaats, open haard, schapen om te werpen en andere accessoires. Afmetingen Speknekje: 18 x 28 x 10 cm (l x b x h). DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
Niet op voorraad
SKU
4008789094605
€ 32,99
Vissenpoot en Speknekje zijn een onverslaanbaar duo die er steeds zijn voor Hikkie en Tandloos. Met behulp van handgebaren verslaan ze al hun vijanden! Terwijl de meeste draken nogal omstuimig zijn qua aard, is Speknekje juist heel lief en affectief, vooral als het gaat om Vissenpoot. Waarschijnlijk is dit ook te danken aan hun gemeenschappelijke favoriete hobby, namelijk eten!
De speelset kan ook optimaal worden gecombineerd met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar).Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier!
De set is inclusief: Vissenpoot, Speknekje, zadel, Viking-helm, tafel met banken, kampvuur, schapen en vele andere accessoires.

Met afneembaar zadel, eetplaats, open haard, schapen om te werpen en andere accessoires. Afmetingen Speknekje: 18 x 28 x 10 cm (l x b x h).

DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4008789094605
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen