Ravensburger ScienceX® Elektro Deurbord

Welkom of niet? Word de elektrotechnisch ingenieur, maak een cool deurbord met een echte elektrotechnische schakeling. Met de schakelaar kun je de LED´s besturen en aangeven of je tijd hebt voor een bezoeker, of te druk bent met een spannend experiment en niet gestoord wilt worden. Ontdek de wereld van de elektrotechniek met de spannende experimenten van ScienceX! Met de spannende experimenten uit de serie ScienceX® van Ravensburger gaat voor de jonge onderzoeker een wereld open. Fascinerende fenomenen worden onder de loep genomen en met behulp van de kennis uit de natuurwetenschap op een aantrekkelijke manier duidelijk gemaakt met ScienceX mini: Elektro Deurbord. Batterijen zijn niet bij het product inbegrepen. Inhoud: 1 transistor BC 547B 1 fototransistor 2 weerstanden 1 batterijklem 1 3-opties schakelaar 9 splitpennen grondplaat 1 stuk stroomkabel 2 LED´s 9 veertjes deurbord Batterijen zijn niet bij het product inbegrepen.
Niet op voorraad
SKU
4005556181995
€ 7,99
Welkom of niet? Word de elektrotechnisch ingenieur, maak een cool deurbord met een echte elektrotechnische schakeling.
Met de schakelaar kun je de LED´s besturen en aangeven of je tijd hebt voor een bezoeker, of te druk bent met een spannend experiment en niet gestoord wilt worden. Ontdek de wereld van de elektrotechniek met de spannende experimenten van ScienceX!

Met de spannende experimenten uit de serie ScienceX® van Ravensburger gaat voor de jonge onderzoeker een wereld open. Fascinerende fenomenen worden onder de loep genomen en met behulp van de kennis uit de natuurwetenschap op een aantrekkelijke manier duidelijk gemaakt met ScienceX mini: Elektro Deurbord.
Batterijen zijn niet bij het product inbegrepen.

Inhoud:
1 transistor BC 547B
1 fototransistor
2 weerstanden
1 batterijklem
1 3-opties schakelaar
9 splitpennen
grondplaat
1 stuk stroomkabel
2 LED´s
9 veertjes
deurbord

Batterijen zijn niet bij het product inbegrepen.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4005556181995
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen