Ravensburger Stoopido - Bordspel

Brillen op, klaaaar? AF!! Probeer als eerste met je hand op het gegooide symbool te slaan. Zoek dan een overeenkomstig onderdeel voor een medespeler uit en hang het aan zijn of haar bril. Wie ziet er als eerste hartstikke gek uit? Inhoud: 4 brillen 5 neusclips 10 oorclips 1 Stoopitoet 1 dobbelsteen 4 klapkaarten 25 maskeronderdelen 1 Stoopido verliezersbord Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017 De mening van de jury: Hilariteit alom. Reactievermogen en snelheid zijn belangrijk. Met een extra handicap: met de ?voorzetbril? op, zie je minder of zelfs met een oog niets. Maak foto?s en deel ze op Facebook en Instagram. Goede uitvoering, mooi geplastificeerd. Toelichting ontwikkelingspsycholoog: Stoopido is een hilarisch gezelschapsspel voor de hele familie. Aan het begin zet iedereen een bril op, waar 'gezichtsversieringen' (gekke ogen, neus, oren of hoed) aan opgehangen kunnen worden. Er wordt met een dobbelsteen gegooid met verschillende symbolen erop. Vervolgens moet iedereen zo snel mogelijk op een kaart met het overeenkomstige symbool slaan. Wie eerst is mag bij een van de anderen een gezichtsversiering naar keuze ophangen. Na enkele ronden ziet iedereen er uiterst lachwekkend uit. Er valt dus heel veel te lachen bij dit spel. Leuk voor de onderlinge verbondenheid. Het spel draait om snelle herkenning en reactiesnelheid. Het is daarom wel belangrijk om rekening te houden met de jongere kinderen, zodat zij ook kunnen scoren. Een spel om iedereen vrolijk te krijgen!
Niet op voorraad
SKU
4005556213016
€ 17,14
Brillen op, klaaaar? AF!! Probeer als eerste met je hand op het gegooide symbool te slaan. Zoek dan een overeenkomstig onderdeel voor een medespeler uit en hang het aan zijn of haar bril. Wie ziet er als eerste hartstikke gek uit?

Inhoud:
4 brillen
5 neusclips
10 oorclips
1 Stoopitoet
1 dobbelsteen
4 klapkaarten
25 maskeronderdelen
1 Stoopido verliezersbord

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017De mening van de jury:


Hilariteit alom. Reactievermogen en snelheid zijn belangrijk. Met een extra handicap: met de ?voorzetbril? op, zie je minder of zelfs met een oog niets. Maak foto?s en deel ze op Facebook en Instagram. Goede uitvoering, mooi geplastificeerd.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:


Stoopido is een hilarisch gezelschapsspel voor de hele familie. Aan het begin zet iedereen een bril op, waar 'gezichtsversieringen' (gekke ogen, neus, oren of hoed) aan opgehangen kunnen worden. Er wordt met een dobbelsteen gegooid met verschillende symbolen erop. Vervolgens moet iedereen zo snel mogelijk op een kaart met het overeenkomstige symbool slaan. Wie eerst is mag bij een van de anderen een gezichtsversiering naar keuze ophangen. Na enkele ronden ziet iedereen er uiterst lachwekkend uit. Er valt dus heel veel te lachen bij dit spel. Leuk voor de onderlinge verbondenheid. Het spel draait om snelle herkenning en reactiesnelheid. Het is daarom wel belangrijk om rekening te houden met de jongere kinderen, zodat zij ook kunnen scoren. Een spel om iedereen vrolijk te krijgen!
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 4005556213016
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen