Revell Harbour Tug Boat - 05207 - Modelbouw

Als vrachtschepen na duizenden zeemijlen de haven van bestemming binnenlopen, ligt er nog altijd een moeilijk stuk voor hen. Hier komen de havensleepboten in het spel, die het bevel overnemen en de reusachtige schepen veilig naar hun aanlegplek slepen. De sleepboten nemen geen lading over, maar verhalen en slepen grote tankers en vrachtschepen. De kleine, robuuste, maar zeer wendbare schepen beschikken over een zeer krachtige motor van 250 tot di-verse duizenden pk's. Hun stuurhuis bestaat uit een hoge opbouw voor een goed zicht rondom, om hun opdracht, het veilig slepen door het smalle havengebied, goed uit te kunnen voeren. Achtersteven, boeg en wanden zijn meestal versterkt en bovendien voorzien van een stootrand. - Scheepsromp uit een stuk - Stootrand tegen aanvaringen - Gedetailleerde opbouw - Reddingsboot - Twee mastbomen - Dinghy - Kapitein en twee matrozen - Twee display-standaards - Gedetailleerd transfervel
Niet op voorraad
SKU
4009803052076
€ 14,99
Als vrachtschepen na duizenden zeemijlen de haven van bestemming binnenlopen, ligt er nog altijd een moeilijk stuk voor hen. Hier komen de havensleepboten in het spel, die het bevel overnemen en de reusachtige schepen veilig naar hun aanlegplek slepen.
De sleepboten nemen geen lading over, maar verhalen en slepen grote tankers en vrachtschepen. De kleine, robuuste, maar zeer wendbare schepen beschikken over een zeer krachtige motor van 250 tot di-verse duizenden pk's. Hun stuurhuis bestaat uit een hoge opbouw voor een goed zicht rondom, om hun opdracht, het veilig slepen door het smalle havengebied, goed uit te kunnen voeren. Achtersteven, boeg en wanden zijn meestal versterkt en bovendien voorzien van een stootrand.


- Scheepsromp uit een stuk
- Stootrand tegen aanvaringen
- Gedetailleerde opbouw
- Reddingsboot
- Twee mastbomen
- Dinghy
- Kapitein en twee matrozen
- Twee display-standaards
- Gedetailleerd transfervel
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 4009803052076
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen