Ride-On Spongebob Kinderkoffer / Speelgoedkoffer - 46 cm - Geel

Ride-On Spongebob - Kinderkoffer / Speelgoedkoffer - 46 cm - Geel Maakt het reizen voor kinderen heel wat relaxter en leuker. Sambro heeft niet alleen een heel uniek en grappig design, het is ook de enige koffer waarmee kinderen kunnen rondtoeren of op voortgetrokken kunnen worden wanneer de vermoeidheid toeslaat. Geen pijnlijke voetjes meer, uw kind kan er op zitten tijdens het wachten en een beetje rondrijden als de verveling toeslaat. Kinderen vinden reizen geweldig met een koffer waarop ze kunnen uitrusten, rondrijden of voortgetrokken worden. Het concept moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reisgebeuren. Veiligheid staat voorop, die zodanig ontworpen werd dat omkantelen voorkomen wordt. Daarnaast is deze Ride-On Spongebob koffer ook te gebruiken op de slaapkamer als een speeldgoed opberg koffer. Deze koffer is geschikt om als handbagage mee op (vlieg)reis te gaan. Maximale draagkracht: 18 kg Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Afmeting: 46 x 32 x 21 cm Materiaal: kunststof.
Niet op voorraad
SKU
8019798016782
€ 34,45
Ride-On Spongebob - Kinderkoffer / Speelgoedkoffer - 46 cm - Geel

Maakt het reizen voor kinderen heel wat relaxter en leuker. Sambro heeft niet alleen een heel uniek en grappig design, het is ook de enige koffer waarmee kinderen kunnen rondtoeren of op voortgetrokken kunnen worden wanneer de vermoeidheid toeslaat. Geen pijnlijke voetjes meer, uw kind kan er op zitten tijdens het wachten en een beetje rondrijden als de verveling toeslaat.
Kinderen vinden reizen geweldig met een koffer waarop ze kunnen uitrusten, rondrijden of voortgetrokken worden. Het concept moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reisgebeuren.
Veiligheid staat voorop, die zodanig ontworpen werd dat omkantelen voorkomen wordt. Daarnaast is deze Ride-On Spongebob koffer ook te gebruiken op de slaapkamer als een speeldgoed opberg koffer.

Deze koffer is geschikt om als handbagage mee op (vlieg)reis te gaan.

Maximale draagkracht: 18 kg
Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
Afmeting: 46 x 32 x 21 cm
Materiaal: kunststof.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8019798016782
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen